Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Obisk Namiznoteniškega kluba Cirkovce v Crikvenici

Člani Namiznoteniškega kluba Cirkovce (NTK Cirkovce): Gregor Gregorc, Darko Hergan, Denis Hergan, Urban Ovčar, Benjamin Šinkovec, Tomaž Strelec, Jaša Lozinšek, David Štern, Nejc Slomšek, Matej Slomšek, Ina Unger, Iva Unger, Katja Krajnc, Saša Gregorc in Monika Gradišnik smo konec julija 2019 obiskali prijateljski namiznoteniški klub STK Crikvenica in se udeležili tradicionalnega »41. turnirja Plaža«, ki je zaradi slabega vremena, namesto na mestni plaži, potekal v Športni dvorani v Crikvenici.


Namiznoteniškega tekmovanja se je v treh starostnih kategorijah udeležilo skupaj več kot petdeset ljubiteljev namiznega tenisa. Vsi igralci NTK Cirkovce so prikazali odlično in zavzeto igro, najuspešnejši pa sta bili Ina Unger (3. mesto) in Katja Krajnc (4. mesto).


Člani NTK Cirkovce smo se ves čas tridnevnega obiska v Crikvenici športno udejstvovali na plaži in v športni dvorani, večere pa z namenom krepitve prijateljskih vezi preživeli s predstavniki STK Crikvenica.

Za pomoč pri organizaciji in izvedbi športno preživetega obiska namiznoteniških prijateljev iz Crikvenice se zahvaljujemo Občini Kidričevo.


(STK) Crikvenica, se vidimo ob naslednji priložnosti!

                                                                               
NTK Cirkovce

Oglejte si tudi