Logo MojaObčina.si

Kidričevo

JUTRI
26°C
11°C
PET.
22°C
16°C
3489

Namiznoteniški klub Cirkovce na obisku v Crikvenici

V mesecu juliju 2018 smo se člani Namiznoteniškega kluba Cirkovce (NTK Cirkovce) na povabilo Namiznoteniškega kluba Crikvenica (STK Crikvenica) udeležili tradicionalniega, že 40. »Turnirja plaža«, ki je potekal na mestni plaži Crikvenica. NTK Cirkovce so zastopali Darko Hergan, Žan Napast, Jaša Lozinšek, Gregor Gregorc, Benjamin Šinkovec, Iva Unger, Ina Unger, Tanisa Jahič, Nejc Slomšek, Saša Godec in Tomaž Strelec.

 

Namiznoteniškega tekmovanja se je udeležilo več kot 70 ljubiteljev namiznega tenisa iz Hrvaške, Avstrije, Italije, Rusije in Slovenije. V sproščenem in tekmovalnem vzdušju na mestni plaži in kasneje v športni dvorani so se odlično odrezali vsi člani NTK Cirkovce, med katerimi sta bila v svojih kategorijah najuspešnejša Ina Unger (3. mesto) in Darko Hergan (4. mesto). Vsem igralcem iskreno čestitamo za osvojena mesta in skrb za prepoznavnost NTK Cirkovce.

 

Z namenom krepitve prijateljskih vezi med pobratenima občinama Kidričevo in Crikvenica ter med člani NTK Cirkovce in STK Crikvenica je bil 4 dnevni obisk preživet s številnimi športnimi aktivnostmi na plaži (odbojka na mivki, plavanje, ...) in v športni dvorani (trening namiznega tenisa in prijateljski dvoboji z igralci domačega namiznoteniškega kluba), večeri pa namenjeni »kulinaričnim razvajanjem« in druženju s predstavniki STK Crikvenica.

 

Za pomoč pri organizaciji in izvedbi aktivno preživetega obiska namiznoteniških prijateljev iz Crikvenice se zahvaljujemo Občini Kidričevo, za vso izkazano gostoljubje pa članom STK Crikvenica.  Se vidimo kmalu!

                                                                                                                                   NTK Cirkovce

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi