Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
4°C
-5°C
JUTRI
6°C
-3°C
Deli
4160

Mednarodno košarkarsko druženje mladih 2017

V nedeljo, 19. novembra 2017, je v okviru organizacije Košarkarskega društva Sternthal Kidričevo, Športne zveze občine Kidričevo, Osnovne šole Kidričevo ter Občine Kidričevo potekalo Mednarodno druženje mladih.

V okviru druženja so se med seboj pomerili košarkarji na prijateljskih tekmah med Košarkarskim klubom Plava zvezda Beograd in Košarkarskim klubom Slovenske Konjice (U15), Košarkarskim klubom Prebold Vrtine Palir (U19) in Košarkarskim klubom Sternthal Kidričevo (U11).

Košarkarski klub Sternthal Kidričevo je bil ustanovljen v lanskem letu pod vodstvom Ratka Radovića in Tadeja Japundža. Treningi potekajo vsak torek in četrtek na OŠ Kidričevo od 14.30 do 16. ure.

V nedeljo so se predstavili mladi košarkarji iz Kidričevega in se pomerili s košarkarji Plave zvezde Beograd, Srbija. Kljub slabemu začetku jim je uspelo na koncu izenačiti rezultat.

Ob tej priložnosti so se zahvalili županu Antonu Leskovarju, ravnateljici OŠ Kidričevo Alenki Kutnjak ter predsednici Športne zveze občine Kidričevo Simoni Gaiser.

ŠZ občine Kidričevo

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!