Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

K izjemnemu uspehu pripomogle učenke OŠ Cirkovce

13. in 14. aprila je v Kanalu ob Soči potekal finale 23. državnega prvenstva v twirlingu Slovenije. Skozi naporen tekmovalni vikend se je zvrstilo več kot 300 tekmovalnih nastopov.

V 23 letih je bil to daleč največji finale matične Twirling zveze Slovenije, saj je nastopilo kar 20 klubov iz vse Slovenije in to v zelo številčnih zasedbah. Ob izjemni konkurenci praktično v vseh kategorijah in disciplinah je uspeh novincev kluba še kako pohvalen, saj so prav novinci tisti, ki so prvič nastopili na twirling tekmovanju.

Ob vsem povedanem pa je sam uspeh presenečenje tudi za klub, saj so člani kluba domov prinesli 26 zlatih, 9 srebrnih in 4 bronasta odličja. Ob tem tudi obe prestižni nagradi za naj športnico leta v twirlingu - Eva Mlaker Sambolec in klubskega kolektiva za 2018. Na tem tekmovanju sta padla še dva rekorda, klubski in državni, namreč tekmovalka Eva Mlaker Sambolec je prva tekmovalka kluba in zveze, ki je osvojila 6 zlatih odličij na enem samem državnem prvenstvu.

Izjemna zahvala prav vsem podpornikom, staršem in pa seveda trenerski ekipi , ki jo sestavljajo Mojca Somrak, Sašo Koprivnik, Iva Bračič, Anja Hebar in Tamara Gril.

Klub so zastopali: Nika Fajs, Nika Felicijan, Eva Mlaker Sambolec, Leja Gorjup, Asja Lamberger Al Khatib, Sanja Kmetec, Ela Unuk, Julija Žitnik, Evelina Škornik, Mia Škornik, Mima Hren, Neli Žunko, Aneja Juhart, Larissa Repnik, Fiona Kamenik, Nika Vetrih, Maruša Ledinek, Alina Ahmedovič, Kei Koren, Martina Brdnik, Jakob Brdnik, Hana Korže, Loni Skrbinšek, Melani Gril, Viktorija Medved, Iza Kmetec, Amadeja Gobec, Tea Špoljar ter Mendi Pivec.

Oglejte si tudi