Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

»Čuj, kak pa toti špilajo!«

Po dolgih letih se je v Cirkovce vrnila tekmovalna odbojka na mivki.
V soboto, 23. julija 2022, smo v Športnem društvu Cirkovce organizirali turnir mešanih trojk, kjer se je med seboj pomerilo dvanajst ekip. Iskrene čestitke vsem ekipam za požrtvovalno igro! Kot na vseh tekmovanjih, pa je lahko najboljša samo ena ekipa, to je bila ekipa Biseri. Drugo mesto je zasedla ekipa Leve roke, tretje Little Spikers in četrto ekipa Hoootttt. 

Dogajanja se je poleg približno štiridesetih igralk in igralcev udeležilo tudi mnogo gledalcev, ki jih je premamila dinamična igra odbojke na mivki, kot tudi dobra glasba, topla hrana in predvsem hladna pijača. Odlično vzdušje se je nadaljevalo tudi po uradnem koncu turnirja, saj je zabava v utici "Pri pajku" trajala dolgo v noč, vse do jutranjih ur.

Zahvaljujemo se Pizzeriji Klara, Baru Cezar ter Kmetiji Žitnik za donacije najboljšim ekipam turnirja, pa tudi Restavraciji Atila, MK Tulipani ter PGD Jablane za pomoč pri izvedbi tega dogodka.

Zagotovo bomo v ŠD Cirkovce takšna in temu podobna športna tekmovanja organizirali tudi v prihodnje. Da boste o slednjih pravi čas obveščeni, nas spremljajte na naši novi Facebook strani – Športno društvo Cirkovce.

S športnim pozdravom!

Ekipa ŠD Cirkovce

 

Oglejte si tudi