Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
10°C
-3°C
JUTRI
10°C
0°C
Deli
3693

Cirkovška otroška olimpijada 2017

Člani Športnega društva Cirkovce smo od 26. do 28. 5. 2017 priredili cirkovško otroško olimpijado na igrišču OŠ Cirkovce. K sodelovanju smo povabili OŠ Cirkovce, OŠ Kidričevo, OŠ Videm, OŠ Dornava in OŠ Hajdina. Na igriščih so se izvajale različne športne aktivnosti: odbojka na mivki, nogomet, košarka, spretnostne igre, družabne igre, rolanje, met medicinke, ustvarjalne delavnice … Povabili smo tudi Društvo upokojencev, ki je radovednim glavicam prikazalo svoj šport OŠ – »rusko kegljanje«.

V lepem sončnem jutru smo se člani ŠD Cirkovce ob 7.30 zbrali na igrišču in pričeli s pripravo igrišč. Za otroke iz drugih osnovnih šol smo organizirali avtobusni prevoz. Zbor vseh udeležencev je bil ob 9. uri. Predsednik društva Aleš Rozman je predstavil potek dogajanja in otroci so prejeli kratke majice. Sledila je skupinska slika in nato so se igre pričele. Vse skupaj se je končalo okrog 14. ure, ko so otroci prejeli olimpijske medalje, nato je sledila pot domov.

Naslednji dan smo pripravili športne igre za naše sponzorje in otroke s starši. V nogometu so se pomerili otroci proti staršem in bilo je zelo zanimivo, saj starejši skoraj niso dohajali ta mladih.

V nedeljo pa smo imeli igre na odbojkarskem igrišču, kjer so se otroci učili osnov odbojke in se pomerili na odbojki na mivki. Za na konec smo zaigrali še stari člani športnega društva proti mladim. Kdo je zmagal? Saj se te ve!


Posebej se moramo zahvaliti našim donatorjem, ker nam brez njih to ne bi uspelo: Fundaciji za šport, Občini Kidričevo, Transportu Frangež, d. o. o., Plastiki Medved, d. o. o., Anoksidalu, d. o. o., Adacti, d. o. o., Galvanizaciji Fric, d. o. o., Felnar Centru, d. o. o., K2 Financam, d. o. o., Talenu, d. o. o., Atesu, d. o. o., Ekart Designu, d. o. o., Bojanu Potočniku, s. p., Mesarstvu Lah, Avtoličarstvu Žitnik, Centru poslovanja, MD Media, Gostilni »Kureš«, Hlebčku, d. o. o., in Baru Cezar.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij