Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
0°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Cirkovška otroška olimpijada

Člani Športnega društva Cirkovce smo od 25. do 27. 5. 2018 priredili cirkovško otroško olimpijado na igrišču OŠ Cirkovce. K sodelovanju smo povabili OŠ Cirkovce, OŠ Kidričevo, OŠ Videm in OŠ Hajdina.

V lepem sončnem jutru smo se člani ŠD Cirkovce zbrali na igrišču ob 7.30 in pričeli s pripravo igrišč. Za otroke iz drugih osnovnih šol je bil organiziran avtobusni prevoz.

Zbor vseh udeležencev je bil ob 9. uri. Predsednik društva Aleš Rozman je predstavil potek dogajanja, nato so vsi otroci prejeli kratke majice. Sledila je skupinska slika in igre so se pričele. Na igriščih so se izvajale različne športne aktivnosti: odbojka na mivki, nogomet, košarka, spretnostne igre, družabne igre, med dvema ognjema, rolanje, met medicinke, ustvarjalne delavnice …

Pridružil se nam je tudi župan Anton Leskovar, ki je nagovoril otroke in se z njimi družil. Vse skupaj se je končalo okrog 14. ure, ko so otroci prejeli še olimpijske medalje, nato je sledila pot domov.
Naslednja dva dni so potekale športne aktivnosti. Igrala se je odbojka na mivki, nogomet in košarka.

Zahvalili bi se vsem udeležencem, vsem, ki so pripomogli k dogodku, še posebej pa našim donatorjem, ker brez njih nam to ne bi uspelo. To so bili: Občina Kidričevo, Srečko Frangež, s. p., Plastika Medved, d. o. o., Galvanizacija Fric, d. o. o., Anoksidal, d. o. o., Kontek, d. o. o., Adacta, d. o. o., K2 finance & Kamrca nepremičnine in pravno svetovanje, d. o. o., Intera, d. o. o., Kaiser Franc, s. p., Janko Dolenc, s. p., Bojan Potočnik, s. p., Center poslovanja, računovodske, finančne, glasbene storitve, d. o. o., Talum, d. o. o.

ŠD CIrkovce

Oglejte si tudi