Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Postali smo učenci

Lepega sončnega 1. septembra 2015 se bo za vedno spominjalo 31 otrok, saj so postali učenci in učenke Osnovne šole Cirkovce.
To ni bil njihov prvi prihod v šolo, saj so jih junija učenci z učiteljicami že povabili in jim pripravili nastop in delavnice v treh skupinah.
Prvega šolskega dne so v uvodnem delu nadobudneži ob lutkovni igrici naših učiteljic v 1. razredu piščančku Piku pomagali najti pot do šole. Na slovesnosti sta bila tudi g. župan in predstavnik podjetja Boxmark. Otrokom sta podarila varnostne brezrokavnike, kape s ščitnikom in čokolade. Po odličnih slaščicah, ki so jih pripravile v kuhinji, soku in sadju, so otroci z učiteljicami sami prvič stopili v učilnici 1. a- in 1. b-razreda. Tam so se spoznavali, se pogovarjali in ustvarjali v prijetnem vzdušju. Sklenili so, da bodo radi hodili v šolo in se naučili veliko novega.

Z vstopom v šolo se za njih (in njihove starše) začne zanimiva in dolga pot do znanja, učiteljice in učitelji pa bomo poskrbeli, da bo polna izzivov in čim bolj uspešna.


Učiteljice 1. razreda OŠ Cirkovce

Oglejte si tudi