Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

Dopisna Mala Groharjeva kolonija 2020

Letošnja Mala Groharjeva kolonija, ki se je tradicionalno dogajala zadnji petek v septembru v Škofji Loki, je bila zaradi koronavirusa izvedena v dopisni obliki.
Učenci so tokrat sproščeno ustvarjanje na prostem in druženje z ostalimi sovrstniki iz tridesetih osnovnih šol Slovenije zamenjali za ustvarjanje v šolskih klopeh. Kljub temu so učenci naše šole zelo uživali in se potrudili po svojih najboljših močeh. Kolonija je namreč tekmovalnega značaja, saj je deset najboljših del nagrajenih z izdajo natiskane priložnostne razglednice, avtorji pa s slikarskim stojalom. 

 

OŠ Kidričevo se lahko pohvali s številnimi nagrajenci Male Groharjeve kolonije: Vanja Meglič, Laura Sršen, Patrik Komljenović, Tjaša Hazenmali, Sandra Žumer, Andreja Pevec Podgornik, Tjaša Kerin, Luka Gašparič in nagrajenka lanskega leta, Eva Hentak. Ob tej priložnosti nagrajenki Evi iskreno čestitamo!

 

Letošnji udeleženci dopisne Male Groharjeve kolonije 2020 so Tija Tamše (8. a), Anna Nikola Medne (9. a) in Tim Mlinarič (9. b). Učenci so tokrat ustvarjali po opazovanju fotografij Škofje Loke. Izbrali so si različne likovne tehnike in se izrazili v svojem lastnem slogu.

 

Mentorica Aleksandra Vidovič

Fotoarhiv OŠ Kidričevo

Oglejte si tudi