Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

Tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici

Društvo upokojencev Lovrenc na Dravskem polju je bilo na razpisu spremljajočih prireditev v okviru 21. občinskega praznika Občine Kidričevo izbrano za izvedbo tekmovanja v kegljanju s kroglo na vrvici. 13. junija 2018 je potekalo tekmovanje, ki so se ga udeležile moške in ženske ekipe iz društev občine Kidričevo in okoliških društev. Tekmovanja se je udeležilo štirinajst moških ekip in trinajst ženskih ekip.

 

Pred začetkom tekmovanja je predsednik DU Lovrenc gospod Zvonko Erbus pozdravil vse prisotne, jim zaželel dobrodošlico in obilo športne sreče, posebej pa je pozdravil tudi župana gospoda Antona Leskovarja in podpredsednika DU gospoda Janeza Zafošnika.

Tekmovanje je potekalo na sončen dan, v sproščenem vzdušju. Člani DU Lovrenc smo kot gostitelji poskrbeli tudi za hrano in pijačo.

 

Moške ekipe so zasedle naslednja mesta: tretje mesto ekipa DU Pragersko, drugo mesto ekipa Ptujska gora in prvo mesto ekipa DU Marjeta na Dravskem polju, nehvaležno četrto mesto pa DU Lovrenc.

 

Kaj pa ženske ekipe? Tretje mesto je pripadlo ekipi DU Cirkovce, drugo mesto ekipi DU Lovrenc in prvo mesto ekipi DU Starše.

 

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem se zahvaljujemo za udeležbo in sodelovanje. Vsem nagrajencem pa iskreno čestitamo za dosežene rezultate.

 

Glede na prijetno vzdušje v športnem duhu in druženje člani DU Lovrenc upajo, da bodo v sodelovanju z Občino Kidričevo tekmovanje lahko organizirali tudi v naslednjem letu.
                                                                                                                     Janez ZAFOŠNIK

Oglejte si tudi