Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
25°C
8°C
Oceni objavo

Dvoranski turnir v odbojki

ŠD Šikole je 18. marca 2023 ponovno organiziralo dvoranski turnir v odbojki. Udeležile so se ga ekipe iz lokalnega okolja in tudi širše okolice.
Da so športni navdušenci željni druženja in zdravega tekmovanja, pove dejstvo, da je ena izmed enajstih ekip prišla iz Velenja, druga pa celo iz Ljubljane. Slednja se je odzvala na objavo na socialnem omrežju in po tekmovanju z navdušenjem izrazila pohvalo organizatorju.

Ekipe so bile mešane: šest igralcev v polju, od tega najmanj ena ženska. Prvo mesto je dosegla ekipa Špricar team, drugo Drobtinice, tretje AJM, četrto pa Sneguljčica in 5 palčkov. Na tekmovanju so bili izbrani tudi naj igralka turnirja – Eva Pulko, naj igralec – Jure Neudauer, oba iz zmagovalne ekipe Špricar team, ter »fair play« igralec – Romeo Pantelič iz ekipe ODV Drobtinice. 

Barve in čast organizatorja je borbeno zastopala najmlajša ekipa, katere povprečna starost je bila šele štirinajst let. Ponosni smo na naše mlade zelo aktivne člane ŠD Šikole. Članice in člani ŠD Šikole so turnir v izjemnem športnem in navijaškem vzdušju ob spremljavi harmonike pripeljali do konca v poznih večernih urah.

ŠD Šikole, MV

Oglejte si tudi