Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
15°C
0°C
Oceni objavo

Društvo »INVALID« Kidričevo – soorganizator Športnih iger Zveze »INVALID« Slovenije v letu 2018

Društvo "INVALID" Kidričevo je bilo tudi letos organizator enega dela Športnih iger Zveze "INVALID". Tokrat smo v počastitev dneva invalidov in bolnikov občine Kidričevo organizirali tekmovanje v ruskem kegljanju, ki smo ga izvedli na kegljišču DU Lovrenc na Dr. polju. V tekmovanju je sodelovalo šest ženskih in šest moških ekip iz šestih društev Zveze »INVALID«. Po odigranih dveh krogih z izmenjavo kegljišča sta slavili zmago naša ženska in moška ekipa, in to s precejšnjo razliko podrtih kegljev.
Vzporedno s športnimi igrami smo izvedli tudi društveno tekmovanje za posameznike. V tekmovanju za najboljše posameznice in posameznike je sodelovalo 10 posameznic in 8 posameznikov. Pri posameznicah so se najbolje odrezale Erika VIDOVIČ s 104, Frančka KOVAČIČ s 101 in Zlatka HOJNIK s 100 podrtimi keglji. Pri moških je slavil Ivan KOSI s 122 podrtimi keglji, sledila pa sta mu Daniel URAN s 115 in Jožef VIDOVIČ s 109 podrtimi keglji. Za osvojena prva tri mesta so tekmovalke in tekmovalci posamezniki prejeli medalje.

Na koncu se v imenu Zveze »INVALID« zahvaljujemo vodstvu DU Lovrenc na Dr. polju za vso pomoč pri izvedbi športnih iger.

Silvester SKOK,
predsednik DI Kidričevo

Oglejte si tudi