Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
0°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Predavanje: Boj proti raku na dojki

Predavanje na temo Boj proti raku na dojki, ki je potekalo 25. 10. 2019 v Domu krajanov Apače, je organiziral ŽO SDS Kidričevo.
Mesec oktober je rožnati oktober – svetovni mesec ozaveščanja o raku dojk, zato se je ŽO SDS Kidričevo odločil, da organizira predavanje o tej specifični temi. Predavanja, ki sta ga vodili Ivica Cizerl in Andreja Kovačič iz UKC Maribor, se je udeležilo veliko žensk in tudi nekaj moških. Po strokovno izvedeni predstavitvi je sledil brezplačen individualen pregled dojk ter strokovno svetovanje vsaki posameznici, ki se je za pregled odločila. 

 

ŽO SDS Kidričevo se iskreno zahvaljuje vsem, ki ste se odločili preživeti popoldan v naši družbi. Upamo, da smo z vsebino predavanja pripomogli k boljši ozaveščenosti o boju proti raku na dojki. Iskreno se zahvaljujemo tudi sponzorjem, ki so nam pomagali izvesti ta dogodek. Zahvala gre Občini Kidričevo za najem prostora v Domu krajanov Apače, Ivici Cizerl in Andreji Kovačič iz UKC Maribor za prostovoljno izvedeno predavanje, podjetju Batis Plus, d. o. o., za izdelavo plakatov, Mesarstvu Fingušt, d. o. o., za pogostitev, s katero smo se zahvalili vsem članicam ŽO SDS Kidričevo in gospodu Marjanu Petku za vso pomoč pri organizaciji dogodka. Iskrena hvala vsem.

 

Petra Potrč, predsednica ŽO SDS Kidričevo

 

Oglejte si tudi