Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

Poletne dejavnosti v domu krajanov v Mihovcah in ob njem

Poletje je čas, ko si mnogi, mladi in stari, vzamemo več časa za dejavnosti, za katere med letom morda nimamo časa, vendar pa na vaseh za kaj takega pogosto ni dovolj ponudbe. Resda so nam vsem precej blizu večja urbana središča, kamor se lahko hitro odpravimo, a včasih bi si želeli kakšnega srečanja tudi bližje svojemu pragu. Želimo si, da bi tekom poletja tudi na vaseh vsaj kak dan v tednu potekala kakšna dejavnost, ki bi tistim, ki počitnice v glavnem preživljajo doma, krajšala dolge in vroče poletne dni.

V preteklih letih na podobne pozive in organizirane dejavnosti ni bilo veliko odziva, zato tokrat dajemo pobudo v razpravo na socialna omrežja (https://www.facebook.com/Zvezdna-dolina-166312600068637), in če se bo izkazalo, da za organizacijo in sodelovanje na kakšnih tovrstnih dejavnostih vendarle obstaja dovolj velik skupni interes, se bomo potrudili in skupaj tudi kaj pripravili.

Vabimo vse, ki imate kakšno idejo in željo po sodelovanju, da nam pišete na naš e-naslov: zvezdna.dolina@gmail.com, oddate komentar na blogu ali pod objavo na Facebooku ter nam sporočite svoje predloge. Tako lahko sporočite vsebine, ki bi se jih radi udeležili, kot vsebine, ki bi jih lahko pomagali soorganizirati.

Ob športnih površinah ob objektu (košarka, nogomet itd.) je na voljo tudi velik prireditveni prostor v domu, v katerem je ob tej priliki lahko na voljo tudi projektor, računalnik in platno za morebitne projekcije, predavanja itd.

Če in ko bomo zbrali kaj predlogov, bomo program dejavnosti in termine, ki bodo za to na voljo, objavili na blogu in na Facebooku, če boste želeli, pa boste obvestilo prejeli tudi v elektronske poštne nabiralnike.

Vabljeni k sodelovanju!

Oglejte si tudi