Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
13°C
ČET.
21°C
11°C
Oceni objavo

  Cirkovški tamburaši posneli nov videospot

V Tamburaškem orkestru Cirkovce smo ob 30-letnici osamosvojitve Republike Slovenije in ob rojstnem dnevu Občine Kidričevo pripravili posebno darilo: posneli smo nov videospot priredbe zimzelene pesmi Ljubim te, Slovenija zelena.

Na povabilo projekta »Polje, kdo bo tebe ljubil« smo se odločili, da našo domovino in domače kraje počastimo z videospotom, ki bo v svet ponesel lepoto naše občine: od domačih Cirkovc, do Lovrenca na Dravskem polju, Kidričevega, Green Lake-a in še bi lahko naštevali. Najbolje, da si te čudovite kraje z unikatnih zornih kotov ogledate kar sami. S tem videospotom smo dosegli uspeh prejšnjega novoletnega videa: več tisoč doseženih ljudi, pohval in predvsem ogromno ljudi, katerim smo polepšali dan. Priredbo je napisal naš dirigent, Peter Kranjc, videospot pa je delo agencije Damn.

Tamburaši obenem sporočamo, da sedaj, ko so se razmere vrnile v normalnost, pridno vadimo in komaj čakamo na prvi koncert, ki ga bomo izpeljali v domači občini: z novim repertoarjem, pomlajeno zasedbo, novim ozvočenjem in predvsem z obilo nove, sveže energije. Se vidimo kmalu!

Povezave

Facebook

Oglejte si tudi