Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
3°C
-3°C
JUTRI
2°C
-4°C

Sklepna delavnica na temo turizma

2862

Turizem je prihodnost za našo občino, je izziv in odpira nove priložnosti za nova delovna mesta, za iniciativo posameznikov in za sodelovanje na nivoju javno/zasebnega partnerstva.

Pred nedavnim smo pričeli s sklopom delavnic na temo razvoja turizma v Kidričevem. Pred nami je sklepna delavnica, ki je ena najpomembnejših za to, da postavimo temelje vsemu, kar se bo s turizmom v Kidričevem dogajalo v prihodnosti. Doslej smo opredelili stebre razvoja turizma in ciljne turiste, ki so glede na našo trenutno in potencialno ponudbo najperspektivnejši. Za zaključek prve faze moramo še definirati Kidričevo kot turistično destinacijo in podati t. i. temeljno obljubo, to je tisto kar bo Kidričevo razlikovalo od tekmecev in kar bo turista prepričalo, da pride k nam.

Pomembno nam je, da ste zraven v enem od temeljnih trenutkov prihodnosti našega dolgoročnega razvoja, ki bo umestil Kidričevo na zemljevid privlačnih in pomembnih turističnih destinacij Slovenije.

Delavnica bo v sredo, 22. novembra v Občini Kidričevo in vam bo vzela samo čas med 9.00 in 11.00, čas ki je strateško pomemben za vse nas, ki soustvarjamo sedanjost in prihodnost Kidričevega.

Vljudno vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij