Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
8°C
PON.
27°C
7°C
Oceni objavo

VABLJENI V NARAVO ZA KREPITEV DUHA IN TELESA – Pričenjamo z jesenskimi vadbami »DIHAMO Z NARAVO!«

Po poletnem premoru se Društvo šola zdravja vrača z vodenim sproščanjem v naravi, ki se imenuje »DIHAMO Z NARAVO«. Gre za enourno brezplačno aktivnost na prostem, s katero krepijo telesno in duševno zdravje.

Pri projektu se zavedajo, da sodobni človek vse težje pride do občutka miru v sebi. Posledica vse hitrejšega življenjskega tempa je vse bolj nemiren um, saj je živčni sistem podvržen nenehnim dražljajem.Tako so v enourno vadbo vključene tehnike umirjenega giba za razgibanost hrbtenice, dihalne vaje za zavestno poglabljanje diha, meditacija in tehnika t.i. tapkanja, ki še posebej blagodejno vpliva na živčni sistem. Skupek različnih tehnik sproščanja so sestavili z namenom, da bi posameznik lažje prišel do občutka umirjenosti, se zavedal sebe in svojih čustev, ter da bi mu osvojene tehnike prišle prav na vseh življenjskih področjih. 

Aktivnosti projekta »Dihamo z naravo« v letošnjem letu potekajo na 24 lokacijah po Sloveniji. Vadbe potekajo vse od marca do oktobra in so primerne za vse generacije. Po poletnem premoru bodo vadbe enkrat tedensko izvajali v septembru in oktobru, z ustrezno usposobljenimi vaditelji.

Vabimo vas, da se udeležite BREZPLAČNE tedenske vadbe Dihamo z naravo. V vaši bližini bo le-ta potekala pri skupini Jesen, na Lazih (Most na Soči) - vsak četrtek ob 17.30 uri.

Več informacij se nahaja tudi na spletni strani: https://solazdravja.com/category/dihamo-z-naravo/

Lahko pa Društvo šola zdravja tudi pokličete, 059 932 066, kjer vam bodo posredovali kontakte vadečih na izbrani lokaciji.

Veselimo se srečanja z vami v objemu narave!

Zapisala: Ana Pirih

Oglejte si tudi