Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Zbiranje člankov in oglasnih sporočil za glasilo Most

Vabimo vas, da sodelujete pri soustvarjanju zimske številke  glasila  MOST in nam svoje članke ter oglasna sporočila  pošljete  najkasneje do 15. 01. 2019.


Prispevke za glasilo Most oddajte na našem spletnem portalu MojaObčina.si  

http://www.mojaobcina.si/kanal-ob-soci. 

 

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 05/3981225 ali nam pišete na e-pošto: matejka.maver@obcina-kanal.si. Zaželeno je, da teksti niso daljši od 2000 znakov oziroma 1/2 strani A4 format. V primeru, da so članki občutno daljši, si uredniški odbor pridružuje pravico do krajšanja le-teh, ob predhodnem obvestilu avtorja članka. Vsi, tako članki kot fotografije, morajo biti opremljeni z imenom avtorja. Fotografije naj bodo v formatu JPEG, primerne resolucije (min. 300 dpi), primerno velike resolucije in brez vodnega žiga, sicer niso ustrezne za tisk.

Uredniški odbor glasila Most si pridružuje pravico odločanja, kateri prispevki bodo objavljeni v tiskani verziji in kateri ne. Vsi poslani prispevki pa bodo objavljeni na spletnem portalu 

http:www.mojaobcina.si/kanal-ob-soci.

 

Možnost oglaševanja v glasilu MOST

V vsaki tiskani številki občinskega glasila Most lahko oglašujete in se na takšen način predstavite občankam in občanom občine Kanal.

Oblikovana oglasna sporočila naj bodo v formatu JPEG ali PDF in ustrezne velikosti.

Oglasna sporočila pošljite na naslov matejka.maver@obcina-kanal.si s pripisom »oglaševanje v Most-u«. Vse dodatne informacije v zvezi z oglaševanjem dobite na telefonu 05/ 39 81 225.

 

Uredništvo



Oglejte si tudi