Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

Pridružite se akciji PECIVO ZA STAREJŠE

Drage prostovoljke in prostovoljci,

 

tudi letos Vas vabimo, da se nam pridružite v akciji PECIVO ZA STAREJŠE, s katero bomo že 3. leto zapored pričarali nasmešek zadovoljstva uporabnikom storitev Centra za pomoč na domu.

 

Med nami je veliko starejših in invalidnih oseb, ki ostajajo na svojih domovih, nekateri z, spet drugi pa brez sorodnikov ali prijateljev. V prazničnem decembru, ko se vsi radi družimo in med sabo izmenjujemo dobre misli, ne pozabimo na tiste, ki ostajajo zaradi bolezni, invalidnosti in starosti, doma.

 

Da bi gesta dosegla vsaj takšen domet kot v lanskem letu, ko smo z vašim pecivom, obdarili uporabnike vseh 6-tih občin (Mestne občine Nova Gorica, Občine Brda, Občine Kanal ob Soči, Občine Šempeter-Vrtojba, Občine Renče-Vogrsko in Občine Miren-Kostanjevica) Vas vabimo, da se nam pridružite v peki suhega peciva za naše sokrajane/sokrajanke.

 

Pecivo bomo zbirali dne 19.12.2018 med 7h-15h na 3 lokacijah:

 

DOM UPOKOJENCEV NOVA GORICA

Gregorčičeva 16, Nova Gorica

 

MEDGENERACIJSKO SREDIŠČE NOVA GORICA

Gradnikove brigade 33, Nova Gorica

 

CENTER ZA POMOČ NA DOMU

Trg Jožeta Srebrniča 6, Solkan

 

***Priporočila: pecivo bo razdeljeno med uporabnike storitev Centra za pomoč na domu v petek, 21.12.2018, zato priporočamo, da prinašate suho pecivo, brez pokvarljivih nadevov.

 

Za več informacij kontaktirajte Ajdo Miška, pobudnico akcije PECIVO ZA STAREJŠE: 041 642 001«

 

V naprej se Vam zahvaljujem za podporo in pomoč,

 

Tanja Peloz,

Strokovna sodelavka

Oglejte si tudi