Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
10°C
PON.
22°C
12°C
Oceni objavo

Občinski kviz v Čepovanu

Kviz je potekal v soboto, 7. marca 2015 v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Čepovan. Udeležilo se ga je dvajset ekip iz štirih društev v zvezi. Sodelovale so ekipe iz Čepovana, Dornberka, Anhovega in Kanala. Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je na kvizu sodelovalo s sedmimi ekipami v vseh starostnih kategorijah.
Največ ekip, deset, je bilo med pionirji. Mladinskih ekip je bilo sedem, pripravnikov pa tri ekipe. Letos sta prvič sodelovali pri pionirjih ekipi iz PIGD Salonit Anhovo. Pri pripravnikih pa je prvič sodelovala mešana ekipa iz PGD Čepovana. Največ ekip je imelo prav naše društvo, PGD Kanal, dve ekipi pionirjev, tri ekipe mladincev in dve ekipi pripravnikov.

 

Vse tekmovalne discipline razen ene – gasilske spretnosti – so ostale iste. Na regijsko tekmovanje se uvrstijo najboljši dve ekipi iz vsake kategorije, tokrat so se uvrstile ekipe le iz dveh društev: iz PGD Čepovan (4 ekipe) in PGD Kanal (2 ekipi). Iz PGD Kanal sta se na regijsko tekmovanje uvrstili ekipi mladincev in pripravnikov.

 

Regijsko tekmovanje je bilo na sporedu v soboto, 14. marca 2015, v Dobrovem v Goriških Brdih.

Po podelitvi priznanj in medalj je sledilo še presenečenje. Mentorice so ob bližajočem dnevu žena prejele rdečo vrtnico. Sledila je še kratka čestitka dvema našima članoma mladine, ki sta praznovala rojstni dan.

 

Čestitke vsem!


Rezultati ekip PGD Kanal:
pionirji 1 – 5. mesto
pionirji 2 – 8. mesto
mladinci 1 – 1. mesto
mladinci 2 – 5. mesto
mladinci 3 – 7. mesto
pripravniki 2 – 2. mesto
pripravniki 1 – 3. mesto

 

Ekipe po društvih:

PGD Kanal – 7x
PGD Čepovan – 6x
PGD Dornberk – 5x
PIGD Salonit Anhovo – 2x

 

Ekipe po starostnih kategorijah:

Pionirji (10):
PGD Čepovan 4x
PGD Dornberk 2x
PGD Kanal 2x
PIGD Salonit Anhovo 2x

 

Mladinci (7):
PGD Kanal 3x
PGD Dornberk 3x
PGD Čepovan 1x

 

Pripravniki (3):
PGD Kanal 2x
PGD Čepovan 1x

Povezave

www.pgd-kanal.si

Oglejte si tudi