Logo MojaObčina.si
JUTRI
27°C
6°C
TOR.
28°C
9°C
Oceni objavo

Kviz gasilske mladine GZ Goriške 2011

V soboto, 15. oktobra, smo organizirali 'Občinski Kviz gasilske mladine Gasilske zveze Goriške'. Kviz je potekal v prostorih PGD Kanal, kjer so v kategorijah nastopali mlajši pionirji (od 7 do 11 let), starejši pionirji (od 12 do 16 let) in mladinci (od 16 do 17 let). Posamezna ekipa je bila sestavljena iz treh članov, samo moških ali pa mešanih spolov. Vse starostne kategorije so tekmovale v naslednjih disciplinah: Drži - ne drži, zgodovina gasilstva, požarna preventiva, gasilska znanja od 5 proti 0, vezanje vozlov in spoznavanje gasilskega orodja, kjer je bila zahtevnost vprašanj prilagojena posamezni kategoriji.

 

iz PGD Kanal je tekmovalo šest ekip, od tega pet ekip mlajših pionirjev. Ekipe mlajših pionirjev kanalskih gasilcev so dosegle 2., 3., 5. in 6. mesto. Ekipa starejših pionirjev pa je zasedla 5. mesto.

Rezultati kviza:

Mlajši pionirji:

1. mesto: PGD Čepovan 1

2. mesto: PGD Kanal 2

3. mesto: PGD Kanal 4

 

Starejši pionirji:

1. mesto: PGD Dornberk 1

2. mesto: PGD Čepovan 1

3. mesto: PGD Čepovan 2

 

Pravico do nastopa na regijskem tekmovanju imajo ekipe, ki so dosegle prvo in drugo mesto v vsaki kategoriji na občinskem tekmovanju. Vse ekipe so prejele pisna priznanja, najboljše tri ekipe pa so prejele tudi medalje.

 

Ekipa mlajših pionirjev, ki je dosegla 2. mesto, se bo 29. oktobra 2011 udeležila regijskega tekmovanja v Dobravljah.

Slike dogodka in preostale rezultate najdete na spletni strani pgd-kanal.si.

Čestitke vsem!

Povezave

pgd-kanal.si

Oglejte si tudi