Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

JUTRI
31°C
17°C
SOB.
28°C
18°C

GalNatural odprl svoja vrata v središču Kanala

GalNatural je zelo posebna butična trgovinica, ki ponuja izključno izdelke, ki so izdelani ter pridelani v Soški dolini.

Najdete nas v starem jedru Kanala ob Soči v ulici za cerkvijo, ki je v bližini čudovitega kamnitega mostu čez reko Sočo. Obiščite nas!

 

Predstavljamo in prodajamo izdelke treh lokalnih ponudnikov:

  • Čebelarstvo Cristofoli goji svoje čebele na 800 m nadmorske višine v Kalu nad Kanalom. V svoji medeni ponudbi imajo različne vrste medu in medove z dodatki ingverja, cimeta, s suhim sadjem, s sokom rdeče pese, kremni med, mešanice čebeljih pridelkov ter medena mila in sveče.
  • Zeliščni center Grgarske Ravne v lastnem zeliščnem vrtu na Banjški planoti prideluje zelišča in zdravilne rastline, ki jih predelajo v različne čaje, zeliščne likerje, hidrolate, eterična olja ter zeliščne prigrizke.
  • Unikatni ročno izdelani keramični izdelki priznane keramičarke Alenke Gololičič, ki je nosilka certifikata domače in umetnostne obrti »Art & craft Slovenia«, odražajo sodobno oblikovanje, tradicijo in uporabnost. V njeni ponudbi so tudi slastni namazi in sokovi, predelani iz divjega sadja, za katere je prejela veliko zlatih priznanj.

 

Poleg bogate ponudbe najrazličnejših izdelkov vas vabimo tudi na različne delavnice in dogodke, ki se bodo odvijali med poletno sezono. Spremljajte nas na Faceboooku, kjer bomo objavljali vse prihajajoče dogodke.

 

Tel. št.: 00386 31584892      FB: GalNatural unikatni keramični izdelki      Spletna stran: www.galnatural.si

 

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi