Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
9°C
ČET.
17°C
2°C
INDE, SALONIT ANHOVO Podjetje za zaposlovanje invalidov, d.o.o.
Proizvodnja

INDE, SALONIT ANHOVO Podjetje za zaposlovanje invalidov, d.o.o.

Predstavitev

INDE, Salonit Anhovo, d.o.o. je družba s statusom invalidskega podjetja, katerega poslanstvo je oblikovanje okolja, znotraj katerega bodo lahko tako invalidne kot zdrave osebe sodelovale pri ustvarjanju proizvodov in storitev prihodnosti.

 

Ustvarjamo okolje za boljši jutri

Začetek naše dejavnosti v letu 1988, kot ene prvih invalidskih delavnic v Sloveniji, je bila osnova za ustanovitev invalidskega podjetja leta 1989.

Od skromnih začetkov s programi, ki so bili prevzeti od matične družbe Salonit Anhovo d.d. in so se izvajali izključno zanjo, smo se razvili v podjetje s široko paleto storitev in proizvodnjo betonskih in lesnih izdelkov za široko potrošnjo. Z našimi storitvami in izdelki zadovoljujemo potrebe naših strank na območju celotne Slovenije in tudi sosednje Italije.

INDE, Salonit Anhovo, d.o.o. je družba s statusom invalidskega podjetja, katerega poslanstvo je oblikovanje okolja, znotraj katerega bodo lahko tako invalidne kot zdrave osebe sodelovale pri ustvarjanju proizvodov in storitev prihodnosti. Prednosti poslovnega sodelovanja z invalidskim podjetjem INDE Salonit Anhovo d.o.o. so navedene v nadaljevanju, pomembno pa je vedeti, da sodelovanje z nami ne pomeni zgolj izpolnjevanje nadomestne invalidske kvote, temveč pomeni sooblikovati odgovorno in socialno družbo.

Z nenehnim vlaganjem v posodobitve in razvoj naših izdelkov in storitev in z neposrednim stikom z našimi strankami ter z celovito ponudbo prodajnih storitev bomo svojo vlogo na gospodarskem in socialnem področju uspešno igrali tudi v prihodnje. SODELUJTE Z NAMI.