Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
8°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Vodja vzdrževanja mehanizacije

Opis delovnega mesta; vodi, nadzira in usklajuje dela delavcev v kovinski delavnici po vozilih in strojih, ki so v popravilu, prevzema vozila in stroje za popravila...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Laborant (m/ž)

Pričakujemo: V., VI. stopnjo gradbene ali druge tehnične smeri, poznavanje programov MS Office, predvsem Excel, sposobnost samostojnega in timskega dela, izpit B kategorije.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Instalater sintetičnih podlag (m/ž)

V kolikor vas delovno mesto zanima in bi se želeli prijaviti, pošljite svojo prijavo na elektronski naslov nina.skvarca@salax.si. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 040 678 455.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Projektni vodja v gradbeni operativi (m/ž)

Naš naročnik je sodobno logistično podjetje, ki se od leta 2008 ukvarja tudi z gradbenimi storitvami. Zaradi povečanega obsega dela ter širjenja dejavnosti v svoj kolektiv vabijo Projektnega vodjo v gradbeni operativi (m/ž).
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Gradbeni inženir v oddelku investicij (m/ž)

Si želiš pravega izziva in spremembe? Pomlad ti prinaša sveže priložnosti zate. Postani del visoko usposobljene inženirske ekipe in bodi gradnik prihodnosti. Naš naročnik je podjetje, ki širi svoja krila. Poveži se z nami za več informacij!
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 28. Maj. 2024

Strokovni sodelavec na področju investicijskih projektov

Vaše naloge in odgovornosti bodo: organiziranje, vodenje in koordinacija vseh aktivnosti za uspešno izvedbo investicijskih projektov; sprejemanje ukrepov za doseganje s planom zadanih terminskih rokov; sodelovanje z internimi in eksternimi strokovni sodelavci in izvajalci (npr. projektanti ipd.);...
Moje Delo