Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
7°C
NED.
22°C
6°C
Oceni objavo

Predzadnji dan leta 2022 pozdrav športnikov in glasba legendarnih Beatlov

Od predzadnjega dne leta 2022 smo se poslovili z glasbo legendarnih Beatlov. Koncert skupine HELP! A BEATLES TRIBUTE nas je vrnil v čas beatlomanije.
The Beatles so brez dvoma najbolj znana rock skupina vseh časov. S svojim pojavom so v šestdesetih sprožili pravo evforijo, ki je dobila posebno ime - beatlomanija. Beatlomanija je obnorela svet in za vedno pustila pečat v glasbeni industriji in srcih generacij oboževalcev. So najbolje prodajani izvajalci vseh časov in skupina z največ hiti številka ena. Beatlom enostavno ni para - citat iz članka: https://www.pil.si/...

6. sprevod jeseniških športnikov skozi Jesenice
Na tradicionalnem 6. pohodu z baklami in lučkami so jeseniški športniki pozdravili občane. Pot jih je vodila mimo trga Toneta Čufarja Jesenice ter Gimnazije Jesenice, do gostilne Ejga, oziroma uvoza v podvoz Podmežakla in nazaj po drugi strani ceste mimo železniške postaje na naš trg. Na sprevodu so se lahko priključite tudi vsi ostali, ki so želeli pospremiti naše športnike skozi mesto.
Športnikom so takt dajali bobnarji Pihalnega orkestra Jesenice Kranjska Gora. Sprevoda so se udeležili hokejisti HDD SIJ ACRONI Jesenice, združeni s člansko ekipo in ekipo mlajših igralcev, Curling klub Jesenice, Drsalni klub Jesenice, Karate klub Huda mravljica, kegljači Kegljaškega kluba na ledu in asfaltu, košarkarice in košarkarji Košarkarskega kluba Jesenice in nogometaši Nogometnega kluba Jesenice.
Dogodek smo pripravili ob sodelovanju, Občine Jesenice z mestnim redarstvom, Športno zvezo Jesenice z regijsko pisarno Olimpijskega komiteja Slovenije, prostovoljnimi gasilci PG Jesenice in PG Hrušica, GARS Jesenice in Zavodom za šport Jesenice.
Ob tej priliki se zahvaljujemo vsem, ki so na sprevodu sodelovali oziroma pomagali pripraviti sprevod.
Vsem športnikom, trenerjem, spremljevalcem in staršem želimo v letu 2023 veliko uspehov, sreče in zdravja, ki ga bodo na športnih tekmovanjih potrebovali!


(vir: zsport-jesenice.si)

Oglejte si tudi