Logo MojaObčina.si

Jesenice

JUTRI
20°C
8°C
TOR.
20°C
8°C

Godbeniški korak


Vabimo vas na prireditev z naslovom Godbeniški korak, ki bo v petek, 2. 10. 2020, ob 18.00, na prireditvenem prostoru Muzej na prostem na Jesenicah. Število obiskovalcev na prireditvi je omejeno! Vašo udeležbo sporočite na e-naslov pojkg1874@gmail,com. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Tokratni nastop bo še posebej prazničen, saj se s programom vključujemo v Dneve evropske kulturne dediščine. Za vas pripravljamo krajši promenadni koncert in prikaz godbeniškega korakanja, ki ga naš pihalni orkester ohranja kot izročilo naših prednikov v okviru prvomajskih budnic in parad.

Veselilo nas bo, če se nam boste pridružili ob prazničnih melodijah! Do takrat, pa nekaj utrinkov z naše vaje za prihajajoči dogodek in par arhivskih posnetkov jeseniških godb.

!! POSEBNO OBVESTILO: Prijave na dogodek
Dogodek je za vse obiskovalce brezplačen! Vašo udeležbo sporočite na e-naslov pojkg1874@gmail,com ali pa našim godbenikom in rezervirali vam bomo stol. Na javnem prireditvenem prostoru Muzej na prostem upoštevajte navodila NIJZ za preprečevanje širitve okužbe z novim koronavirusom (ohranjanje fizične distance, razkuževanje rok, nošenje mask) in pazite nase in na druge.

Z godbeniškimi pozdravi!

Program dogodkov DEKD in TKD 2020 https://www.zvkds.si/sites/www.zvkds.si/files/u6/programska_2020_12web.pdf

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi