Logo MojaObčina.si

Jesenice

DANES
31°C
16°C
JUTRI
32°C
14°C

GENERAL DIVERSITY IN THE WORKPLACE

Organizator: Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS
Kontaktni podatki organiztorja: kompetentna.slovenija@sklad-kadri.si.
Vstopnina: Vstop prost
Obvezna prijava

PRVIČ V SLOVENIJI!

KOMPETENTNA SLOVENIJA


vabi na vrhunsko E-delavnico 
"Generational Diversity In the Workplace" z dr. Tim Elmore

Delavnico bo potekala 
� v sredo, 16. septembra 2020 v dveh delih:

� od 12.00 do 13.30 in

� od 14.30 do 16.00 

Vsi prijavljeni dobijo nekaj dni pred delavnico povezavo do e-delavnice, ki bo potekala na platformi Zoom. 

Prevod v slovenski jezik ne bo zagotovljen.

O DR. TIMU ELMORU

Dr. Tim Elmore je ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Growing Leaders, neprofitne organizacije iz Atlante, ki je bila ustvarjena, da razvija prihodnje voditelje. Elmore je od ustanovitve Growing Leaders fascilitiral več kot 500.000 študentov, profesorjev in osebja na več sto kampusih po vsej ZDA in drugod po svetu. Oblikoval je tudi treninge vodenja za več atletskih programov. Poleg tega še danes številne vladne službe v Washingtonu, D.C. uporabljajo Elmorjev učni načrt in usposabljanja. Dr. Tim Elmore je dinamičen govorec, ki v svojih govorih in usposabljanjih za opolnomočenje voditeljev uporablja načela, podobe in zgodbe.


Dr. Tim Elmore je svetoval vodstvu Delta Global Services, Chick-fil-A, Inc., The Home Depot, The John Maxwell Co., HomeBanc, in Gold Kist, Inc.. Na devetih univerzah, na dodiplomskih in podiplomskih programih po ZDA je predaval na temo vodenja in mentorstva, s svojo neprofitno organizacijo pa je zavezan k razvijanju in opolnomočenje mladih voditeljev iz vsega sveta. Elmore pa je svoje vpogled delil tudi v več kot tridesetih državah - vključno z Indijo, Rusijo, Kitajsko, in Avstralijo. Timovo znanje o nastajajočih generacijah in generacijski raznolikosti ni bilo neopazno tudi s strani medijev, o njem so poročali The Wall Street Journal, Forbes.com, Investor's Business Daily, Huffington Post, MSNBC.com, The Washington Post, WorkingMother.com, Atlanta Business Chronicle, Dallas Morning News in Portfolio.com. Tim je sodeloval v CNN News in FOX & Friends, kjer je razpravljal o trendih starševstva in nasvetih. Tim je avtor več kot 30 knjig, vključno z najbolj prodajano generacijo iY: Our Last Chance to Save Their Future, Habitudes®: Images that Form Leadership Habits and Attitudes, Life Giving Mentors, in 12 Huge Mistakes Parents Can Avoid: Leading Your Kids to Succeed in Life. Njegova zadnja knjiga z naslovom Marching Off the Map je izšla julija 2017.

 

 

O DELAVNICI – GENERAL DIVERSITY IN THE WORKPLACE

Prvič v zgodovini, na delovnem mestu vsakodnevno sodelujejo in delujejo štiri do pet generacij, kar lahko vodi do odličnega sodelovanja ali velikih disfunkcij. Interaktivna in zanimiva delavnica bo ponudila različnim generacijah znanja o tem, kaj cenijo, kako z njimi najbolje komunicirati ter kaj morajo in česa ne smejo voditelji storiti, da se povežejo z vsakim, da skupaj sodelujejo kot ekipa, ki deluje zelo uspešno.

Prijavite se na sklad-kadri.si

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi