Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Zimske počitnice v Knjižnici Ivančna Gorica

Knjižnica Ivančna Gorica vabi na ZIMSKE POČITNICE V KNJIŽNICI: SOCIALNE IGRE OB ZIMSKIH PRAVLJICAH na temo ZIMSKI ŠPORTI. Potekale bodo v prostorih knjižnice v Ivančni Gorici v času zimskih šolskih počitnic 2019, tokrat v večernih urah, vsak dan med 17. do 18.30 uro.

Prijave zbirajo do zasedbe mest na tel. št. 01 78 78 121 ali osebno za izposojevalnim pultom. Upoštevajo starostno omejitev, vpisujejo otroke prve in druge triade. Vstopnine ni.

PROGRAM:
Ponedeljek, 25. 2. SMUČANJE
Torek, 26. 2. SKOKI
Sreda, 27. 2. HOKEJ
Četrtek, 28. 2. SANKANJE
Petek, 1.3. BIATLON

Vse to se boste igrali na toplem v knjižnici. Igre in pravljice imajo skupno značilnost – domišljijo, ta pa je hrana za otrokovo dušo.

KAJ SO SOCIALNE IGRE? Socialne igre niso povsem običajne družabne igre, pač pa so razvite v tehnike, s pomočjo katerih vplivamo na višjo raven psihosocialne kompetentnosti, razvoj socialnih spretnosti, otrokovo predstavo o sebi. Pri socialnih igrah ob knjigi so izhodišča za pogovor in igre pravljice, pesmi, uganke, izštevanke itd. Igre se vedno zabavno razvijejo v spoznanja. Socialne igre knjižničarke izvajajo v sodelovanju s socialno pedagoginjo. Tokrat nam bodo za izhodišče služile zimske pravljice, igre pa bodo na temo zimskih športov. Kljub igram v zaprtem prostoru bo z nami še bolj zabavno kot bi bili na prostem.

Oglejte si tudi