Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
22°C
JUTRI
35°C
20°C
Oceni objavo

Uspeh mladih odbojkarjev na mivki: Igralci Kluba Moderne odbojke blesteli na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Pragi

Klub moderne odbojke iz Višnje Gore je znova dokazal svojo kakovost na mednarodnem prizorišču. Mladi igralci, ki trenirajo v Centru moderne odbojke v Višnji Gori, so od 15. do 17. maja 2024 dosegli izjemen uspeh na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA (Middle European Volleyball Zonal Association) v Pragi.

Izjemni rezultati naših mladih odbojkarjev

V kategoriji fantov U20 sta Miha Kosanc in Benjamin Mugerli dosegla izvrsten uspeh z osvojitvijo 2. mesta. Po napetem finalnem obračunu sta se okitila s srebrno medaljo, kar je izjemen dosežek in velika čast za naš klub. Njuna predstava na igrišču je bila navdušujoča in je pokazala, kako visoko kakovost imamo v našem klubu.

V kategoriji deklet U16 sta Katjuša Plot in Neja Železnik osvojili končno 5. mesto. Njuna igra je bila polna borbenosti, ekipnega duha in predanosti, kar ju je uvrstilo med najboljših pet ekip na turnirju.

Trener Miha Plot je s svojo podporo in strokovnim vodenjem prispeval k njihovim uspehom. Pridobljene izkušnje na turnirju so neprecenljive za pripravo in uspehe naših ekip v nadaljevanju sezone.

Čestitke vsem tekmovalcem in trenerju ter hvala za odlično predstavitev našega kluba na mednarodnem nivoju. 

Oglejte si tudi