Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
9°C
5°C
Oceni objavo

Mestno kopališče Višnja Gora začelo kopalno sezono

V soboto 28. junija smo praznovali drugo obletnico prenovljenega MKVG, ki smo jo združili z uradno otvoritvijo kopalne sezone. Otroci so se zabavali z Bratoma Malek in obiskala nas je Ela Polželo (režija Melita Garvas, izvedba Neža Nježič) – tisti, ki bi radi spoznali navihana Brata Malek in originalno višnjansko Elo Polželo, jih lahko srečate konec julija na Aninem sejmu v Višnji Gori. Ob bazenu smo se pozibavali ob ritmih DJ Jurifa, v dalmatinski večer pa nas je popeljala dalmatinska kulinarika in glasba moškega pevskega zbora Lipa ter Višnjanskih fantov. V nagradni igri smo podelili nekaj nagrad, v vrhuncu večera pa smo se posladkali s slastno torto Slaščičarne Lenček.

 

Če ste manjkali na našem dogodku, poskrbite, da nas boste obiskali v dolgem vročem poletju. Ob sobotah se bomo skupaj ohlajali na  »Pool Party-ju«, organizirali  bomo tudi različne tematsko obarvane večere: Girls in Boys night, glasbeni koncerti, kulinarično tematske večere in druge dogodke. Naj izpostavimo girls night – vstop samo za nežnejši spol, ki bo 11.7. in jazz - blues koncert skupine Rond Noir, pevke naše Luane Lise Nomsi, 12.7.

 

Za Zabavne počitnice na MKVG z Bratoma Malek smo razpisali nov štiridnevni termin in sicer od 11.8.-14.8. Nekateri termini so že polni, zato čim prej zagotovite mesto za svojega malčka! 

 

Pa še to:

Ste že opazili kako diši iz naše kuhinje na MKVG? Vsak dan med 13.00 in 22.00 uro lahko v naši kuhinji dobite različne kulinarične dobrote, od domačih hamburgerjev, vegetarijanske prehrane, solatnih krožnikov, pečenih rebrc in perutničk pa vse do ramstkov in biftkov za zahtevnejše jedce.

V času svetovnega prvenstva v nogometu smo pripravili tudi posebno »Fuzbal ponudbo«.

 

Veselimo se dolgega in vročega poletja v vaši družbi!

Kristina Zadel

Oglejte si tudi