Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Podelili smo novo vinjeto 2019!

Včeraj, četrtek 31. januarja 2019, smo v sodelovanju z avtohišo Pan-Jan podelili čisto novo rožnato vinjeto za leto 2019. Portal MojaObčina.si je v sredini januarja svoje uporabnike, ki so naročeni na novičke o dogajanju v kraju, prosil za pomoč pri grajenju največje lokalne skupnosti.

Odzvalo se je ogromno število ljudi, ki so k sodelovanju povabili svoje prijatelje, sreča pa je bila tokrat na strani gospe Dragice iz Tržiča, ki je bila vinjete izjemno vesela. Dejala je, da ni pričakovala, da bi bila lahko, med toliko sodelujočimi, izžrebana ravno ona, a izgleda je imela res veliko srečo.

Nagrado so srečni nagrajenki predali, direktor portala MojaObčina.si, g. Matjaž Rekič s sodelavko Ano Lesnik in direktorica avtohiše Pan-Jan, ki je tudi sponzor nagrade, ga. Anita Prijatelj. Nagrajenki še enkrat čestitamo in ji želimo varno vožnjo po naših avtocestah!

Za tiste, ki bi si morda letos omislili nov avtomobil znamke Škoda ali Kia, pa le zavijte v avtohišo Pan-Jan v Ivančni Gorici ali v Trebnjem, kjer vam bodo prijazni svetovalci pomagali pri izbiri pravega jeklenega konjička za vas.

Oglejte si tudi