Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

30-odstotni popust pri nakupu Jubovih izdelkov za Ivančane

Junija 2013 se je v Dolu pri Ljubljani odprla prva Energetska pisarna Srca Slovenije. Nastala je kot plod partnerskega sodelovanja Razvojnega centra Srca SlovenijeObčine Dol pri Ljubljani in družbe JUB

Na voljo je brezplačno energetsko svetovanje o načinih gradenj in prenovi objektov, obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije. Izvedeli boste lahko katere gradbene materiale izbrati za gradnjo energetsko varčnih hiš, kako objekte izolirati in namestiti okna, vgraditi primerno toplotno črpalko ter kako pridobiti subvencije, ki jih razpisuje država. Energetska pisarna bo organizirala tudi izobraževanja in delavnice ter praktične prikaze, ki bodo občanom še v dodatno podporo in pomoč. 

UGODNOSTI PRI IZDELKIH ZA UREDITEV FASAD ZA PREBIVALCE OBČIN SRCA SLOVENIJE:
Poleg brezplačnih nasvetov imajo prebivalci občin Srca Slovenije (Dol pri Ljubljani, Litija, Šmartno pri Litiji, Ivančna Gorica, Šentrupert in Mengeš) tudi 30 % popust pri nakupu JUB-ovih izdelkov za ureditev fasad. Koristite lahko tudi brezplačen ogled strokovnjaka na vaši lokaciji, svetovanje o načinu ureditve fasad in izdelavo predloga tehnične rešitve. Ugodnosti veljajo za objekte v navedenih občinah. Za ogled in svetovanje lahko zaprosite na elektronski naslov info@jub.si ali brezplačni telefonski številki 080 15 56. Energetska pisarna odprta vsak torek med 15. in 18. uro.


Vir: http://www.razvoj.si/?lng=sl&t=projekti&id=1625

Oglejte si tudi