Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
27°C
8°C
Oceni objavo

Vse je pripravljeno za 12. Ivanko!

Pred ambasadorko Občine Ivančna Gorica Nino Pušlar je zadnji teden priprav do začetka 12.  koncerta pred domačo publiko v Ivančni Gorici. Ninina Ivanka, ki bo ponovno prežeta z emocijami in energijo, bo v petek, 15. marca 2024, ob 19.30 uri, v športni dvorani OŠ Stična. Pred koncertom je v njeno družbo povabila tudi župana Dušana Strnada in podžupana Tomaža Smoleta.

»Vsako leto še posebej intenzivno razmišljam, kaj bi lahko pripravila za svojo domačo publiko. To je že tako zame eden najlepših in najbolj čustvenih koncertov v letu, saj so tu vedno z mano tudi družina, prijatelji in številni znani obrazi, ki me spremljajo od otroštva,« je Nina opisala potek priprav na domači koncert.

Kot je napovedala, bodo letos koncert popestrili plesalci, na odru jo bo spremljal tudi godalni kvartet C'est La Vie, zagotovo pa se ji na odru pridruži še kakšen glasbeni gost.

Pomembno obvestilo za udeležence koncerta!

Organizatorji naprošajo, da se obiskovalci na koncert odpravijo preje kot po navadi, saj je zaradi izgradnje prizidka k OŠ Stična, nekoliko spremenjen režim parkiranja. Prav tako je zaradi omenjene izgradnje zaprt dostop do športne dvorane iz smeri Vira pri Stični mimo zaselka Kojina.

Poleg parkirišč pri Vzgojno-izobraževalnem centru, obiskovalce naprošajo, da parkirajo na javnih parkiriščih v centru Ivančne Gorice in se na koncert odpravijo peš. Na dan koncerta na voljo dodatno veliko parkirišče pri podjetjih Livar d.d. in IMP Armature d.o.o..

Vse obiskovalce še prosijo za strpnost v prometu in upoštevanje navodil redarskih služb na dan koncerta.  

Oglejte si tudi