Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Kolesarska tura DOLENJSKI EKSTREMIS

Zavod Prijetno domače in klub Randonneurs Slovenija v soboto, 19. avgusta 2017, organizirata kolesarsko turo DOLENJSKI EKSTRÉMIS.

Kolesarska tura se bo pričela v Ivančni Gorici med 7. in 8. zjutraj, kjer bodo kolesarji po prevoženi 201 kilometrski trasi pot tudi zaključili. Start breveta bo izpred Tržnice Ivančna Gorica, kjer bodo kolesarji prejeli vso potrebno dokumentacijo, potno knjigo in kartonček za nabiranje žigov.

Brévet je vožnja s kolesom na daljše razdalje, na poti pa kolesarje preverjajo na kontrolnih točkah. Tura je tudi časovno omejena vendar ni tekmovalnega značaja, saj ni pomembno kdo je prvi prispel na cilj. Kolesarji razdaljo prevozijo samostojno v skladu z veljavnimi cestno prometnimi predpisi.

Vsi udeleženci breveta bodo sodelovali pri žrebu privlačnih praktičnih nagrad, ki jih ponujajo sponzorji prireditve: Žolna šport, Banem d.o.o. in Pekarna Mišmaš.

PRIJAVE: do 17. avgusta 2017 na spletni strani http://www.randonneurs.si/

START: 19. avgust od 7. do 8. ure izpred Tržnice Ivančna Gorica

TRASA: 201 km (Ivančna Gorica – Šmartno pri Litiji – Šentrupert – Lisca – Sevnica – Škocjan – Trebelno – Dobrnič – Ivančna Gorica)

VOŽNJA: Bo strogo potekala po cestno prometnih predpisih, izključno na odgovornost posameznega udeleženca. Organizator ne prevzema odgovornosti za dogodke na trasi!

INFORMACIJE: http://www.randonneurs.si/; 041 611 821 (Slavko); 041 437 382 (Miha

Oglejte si tudi