Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Natečaj za najlepše oz. najizvirnejše božično-novoletne voščilnice

Občina Ivančna Gorica in Svet za starosti prijazno občino vabita k sodelovanju na Natečaju za najizvirnejše božično-novoletne voščilnice v različnih kategorijah, in sicer:

  • predšolska kategorija,
  • osnovnošolska kategorija – prva triada,
  • osnovnošolska kategorija – druga triada,
  • osnovnošolska kategorija – tretja triada,
  • mladinska kategorija in
  • kategorija ostali.

Prijazno vabimo k sodelovanju vse občane Občine Ivančna Gorica, vrtec z vsemi enotami, osnovne šole s podružnicami, srednjo šolo, vzgojno-izobraževalni zavod v Višnji Gori, knjižnico, upokojenska, likovna, kulturna, druga zainteresirana društva in vse posameznike.

Voščilnice, ki jih boste izdelali individualno, v vaših dejavnostih, krožkih in druženjih pošljete ali prinesete na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska 8, Ivančna Gorica, do vključno 7. 12. 2023.

Za ocenjevanje vas prosimo, da na izdelani voščilnici (na hrbtni strani) zapišete ime in priimek, ustanovo ustvarjalca.

Vse prispele božično-novoletne voščilnice bodo razstavljene v prostorih Občine Ivančna Gorica. Najboljše oziroma najizvirnejše božično-novoletne voščilnice po izboru Sveta župana za starosti prijazno občino bodo simbolično nagrajene. Vse izdelane voščilnice, razen nagrajenih, bodo skupaj z voščilom za srečno in zdravo novo leto poslane najstarejšim občanom občine Ivančna Gorica.

Z željo, da bodo novoletne voščilnice uporabne tudi za druge priložnosti, vas prosimo, da na njih ni navedene letnice 2024.

Zavedamo se, da z medsebojno pomočjo zmoremo več in ustvarjamo boljšo in lepšo družbo. Vemo, da je v izdelavo voščilnic vloženega veliko truda, časa in srčnosti, zato je vsak izdelek unikaten. Cenimo ustvarjalnost in inovativnost. Vse voščilnice bodo hvaležno sprejete.

Za sodelovanje se vam prav lepo zahvaljujemo.

Oglejte si tudi