Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
15°C
TOR.
22°C
15°C
Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.
Avtomobilizem, Tehnični pregledi vozil

Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.

Odprto

Danes Zaprto
Ponedeljek 07.00‒20.00
Torek 07.00‒20.00
Sreda 07.00‒20.00
Četrtek 07.00‒20.00
Petek 07.00‒20.00
Sobota 07.00‒13.00

Predstavitev

Danes smo izjemno ponosni, da smo omogočili delo več kot šestdesetim zaposlenim, ki so postali del naše družine. Naši dve poslovalnici v Trebnjem in Ivančni Gorici opravljata tehnične preglede in registracije. Dodeljeno nam je bilo tudi zastopstvo za prodajo in servisiranje novih vozil Škoda in Kia. Ker nam je udobje in počutje naših strank zelo pomembno, smo se v Ivančni Gorici odločili odpreti prijeten bar Virida, kjer se tudi naše najmlajše stranke lahko sprostijo na terasi z otroškimi igrali.

Z velikim ponosom se lahko predstavimo tudi kot dobitnik nagrade ŠKODIN TRGOVEC LETA (v letih 2015, 2017 in 2019), kar potrjuje, da delujemo in dosegamo vse standarde predpisane po visokih merilih tovarne Škoda. Da delujemo kakovostno, vestno in vedno z mislijo na naše kupce, potrjujeta tudi osvojena certifikata za mednarodno priznana standarda ISO 9001 in ISO 17020.

Naši zaposleni ves čas izpopolnjujejo svoje znanje na dodatnih in rednih izobraževanjih. Menimo namreč, da so za uspeh podjetja v prvi vrsti zaslužni zaposleni v podjetju. Rezultati dela zaposlenih s pravim pristopom, prijaznostjo in uslužnostjo do strank, se zagotovo odražajo tudi v uspešnem in rastočem poslovanju podjetja.

Naša vizija in poslanstvo je, da zagotavljamo visoko kakovostne, zanesljive in učinkovite storitve ter ponudbo produktov po najvišjih standardih. Z vlaganjem v usposabljanje zaposlenih, uigrano ekipo ter jasno začrtanimi cilji si vedno prizadevamo ohranjati prijaznega, uslužnega, zaupanja vrednega ter hitrega, zanesljivega dolgoročnega sodelovanja z vami, našimi strankami.

Z izkušnjami, znanjem, prijaznostjo, uslužnostjo do strank, zadovoljnimi in zavzetimi zaposlenimi, strokovnostjo in usposobljenostjo, hitrostjo in zanesljivostjo, dobro organizacijo in odzivnostjo pri izvajanju storitev in stalno optimizacijo procesov dela nam to tudi uspeva.

 

Zaupamo v najvišjo kakovost in si prizadevamo za vaše največje zadovoljstvo že več kot 30 let.

 

Vse naše akcije, popuste in novosti lahko spremljate na našem FB profilu VIRIDA BAR ali FB profilu PAN-JAN, INSTAGRAM avtohisapanjan. O naši ponudbi pa si več preberite na naši spletni strani http://www.panjan.si/

Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o. Pan-Jan proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.

Zadnje vsebine