Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

JUTRI
7°C
-6°C
PON.
10°C
-4°C
EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O.
Deli
Storitev

EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O.

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes Zaprto
Ponedeljek 10.00‒18.00
Torek 10.00‒18.00
Sreda 10.00‒18.00
Četrtek 10.00‒18.00
Petek 10.00‒18.00

Predstavitev

Podjetje EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. posluje že od l.1995 kot družinsko podjetje. Ukvarjamo se z elektroniko in fotografskimi storitvami. 
Imamo lasten razvoj in izdelavo impulznih akumulatorskih polnilnikov serije AP od 180W do 3000W. Uporabljajo se za polnjenje in vzdrževanje akumulatorskih baterij predvsem v navtiki in avtomobilizmu (avtodomi, intervencijska vozila) 
Zaradi koncepta trajnostnega razvoja družbe, kateri zagotavlja gospodarski in družbeni razvoj ob hkratnem varovanju okolja, se je uporaba impulznih akumulatorskih polnilnikov razširila na nova področja, kot so e-kolesa, e-vozila, e-plovila, ..

Za napajanje sistemov varovanja, kontrole pristopa, videonadzornih sistemov, sistemov javljanja požara in podobno izdelujemo napajalnike in pretvornike napetosti.
Na področju fotovoltajike smo razvili sončni regulator MPPT100. 
Izdelujemo in razvijamo stikalne pretvornike vseh topologiji od moči 5W…4000W .
Za potrebe naročnika lahko izdelamo dušilke ali transformatorje za stikalne pretvornike.

Z leti smo si nabrali veliko znanja in izkušen. Naša želja je razvijati nove izdelke in zadovoljiti potrebe trga po polnjenju različnih tipov baterij.

Na področju fotografije se ukvarjamo predvsem z portretno fotografijo, reprodukcijo/rekonstrukcijo starih fotografij, oblikovanjem in spletno grafiko. Nudimo izdelavo in vodenje družbenih omrežij ine-mail marketinga za podjetja.

Elektronika:

Razvoj in izdelava impulznih akumulatorskih polnilnikov serije AP od 180W do 3000W.
Impulzni akumulatorski polnilniki se uporabljajo za polnjenje in vzdrževanje akumulatorskih baterij v navtiki, avtomobilizmu (avtodomi, intervencijska vozila), za viličarje, za signalizacijo, .. do industrije.

Razvoj in izdelava napajalnikov in pretvornikov napetosti za napajanje sistemov varovanja, kontrole pristopa, videonadzornih sistemov, sistemov javljanja požara in podobno.
Načrtovanje elektronike na področju fotovoltajike.
Stikalni pretvorniki vseh topologiji od moči 5W…4000W .
Izdelava navitij za stikalne pretvornike.

www.eyra-elektronika.si

Fotografske storitve:

Fotografiranje za dokumente po sistemu e-fotograf, portretna fotografija, reprodukcija/rekonstrukcija starih fotografij, fotografiranje izdelkov in naprav, oblikovanje (kolaži, vabila, zahvale, voščilnice, etikete, ….), spletna grafika.

www.fotomateja.si


 

EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O. EYRA ELEKTRONIKA IN FOTOGRAFIJA D.O.O.