Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
6°C
JUTRI
15°C
9°C
AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o.
Deli
Transport

AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o.

Odprto

Danes Zaprto
NON STOP 24 UR

Predstavitev

NAŠE STORITVE

 

Opravljamo transporte novih in rabljenih vozil doma in po celotnem EU trgu. Dve vozili imamo namenjeni avtovleki ter asistenci.

 

TRANSPORT TOVORNIH VOZIL

Več kot 20-letna tradicija v avtoprevozništvu zatogavlja, da so naše storitve kvalitetne, hitre in zanesljive. Dokaz za to so tudi dobre reference in zadovoljne stranke.

Naš vozni park je trenutno sestavljen iz osmih tovornih vozil, s katerimi opravljamo transporte novih in rabljenih vozil doma in po celotnem EU trgu. Dve vozili imamo namenjeni avtovleki ter asistenci (Triglav, Coriss) doma in v tujini.

Reference: CAT, GCA, RENAULT, HYUNDAI, KIA…

 

AVTOVLEKA

Več kot 20 let izkušenj s prevozi doma in v tujini, ugodne cene in sodobna specialna tovorna vozila z možnostjo prevoza dveh poškodovanih ali novih vozil so garancija za kvalitetno in zanesljivo storitev.

 

Avtoprikolica, s prekucno nakladalno površino za prevoze kombijev, strojev, do 2.5 ton.

 

HIDRAVLIKA

Z veliko zalogo hidravličnih priključkov in cevi, vam nudimo izdelavo ter popravilo vseh vrst hidravličnih cevi(bagri, delovni stroji, kmetijska mehanizacija, avtotransporterji) od velikosti 6-19mm.

Nudimo tudi usluge popravila hidravličnih cevi na terenu (po dogovoru).

 

Hidravlične cevi do 330 bar. Kontakt: 040 537 342 Jure.

 

VULKANIZERSKE STORITVE

Skrbimo za ustrezno opremljenost in varnost vaših vozil s pnevmatikami.

Premontaža, montaža in lasersko centriranje pnevmatik za: osebna vozila, lahka tovorna vozila, kombinirana vozila in motorje.

 

Nudimo vam kakovostne vulkanizerske storitve za vse vrste vozil (osebna, tovorna, prikolice, industrijska, kmetijska). Uporabljamo sodobne, zanesljive naprave za montažo in centriranje koles.

 

AVTOELEKTRIKA

popravila alternatorjev in zaganjačev vseh vrst

vgradnja dodatnih opozorilnih komponent,

 pregled in nastavitev svetlobnih teles na vozilu,

 testiranje in kontrola akumulatorjev

pooblaščen trgovec in serviser akumulatorjev CIAK,

pooblaščen trgovec in serviser akumulatorjev Vesna.

 

pooblaščen trgovec in serviser akumulatorjev Yuassa,Varta, Start Power..

 

AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o. AVTOTEK KAVŠEK - transport, elektrika, vleka d.o.o.