Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
3°C
3°C
JUTRI
1°C
-2°C
Deli
2560

Dobrodelni kolesarski izlet

V soboto, na prvi julijski dan, so se zgodaj popoldne zbrali zagnani kolesarji in še nekateri, ki jim je mar za dobrodelnost, pred gostilno Gerbec na Igu. Tokrat se niso zbrali zgolj zaradi kolesarjenja, pač pa tudi, da zberejo sredstva za Matevža, mladeniča, ki rad kolesari, a ima zelo slabo kolo, denarja za novega pa nima. Matevž je kljub mladosti aktiven pri PD Krim, ja marljiv in vedno pripravljen pomagati. Skupaj jih je kolesarilo dvanajst, tudi Matevž in predsednik PD Krim Boštjan Gačnik, saj je bil ta izleta organiziran v okviru društva.

Z Iga so se najprej podali v Tomišelj, od tam pa so se povzpeli na severno pobočje Krima, mimo Planince po gozdni poti na drugo, vzhodno stran pobočja, se spustili v Iško vas in kolesarsko pot zaključili tam, kjer so jo začeli, po prevoženih 24 kilometrih pred gostilno Gerbec na Igu. Tam so se pridružili še nekateri, ki niso kolesarili, a so prispevali svoj delež za Matevževo novo kolo. Ob tej priliki gre zahvala vsem donatorjem. Po izletu je sledilo prijetno druženje v gostilni ob brezplačnem golažu in pivu, za kar gre zahvala Simonu in Veletu. Prav tako hvala Branetu, šefu gostilne Gerbec, ki je dal v uporabo svoje prostore.  Sredstva se zbirajo še naprej in se lahko nakažejo na TRR PD Krim SI56 6100 0000 7587 687, Slic SI00 00, namen: za Matevževo kolo do 31.8.2017. Višina doniranega zneska 5 eur ali več.

SEZNAM DONATORJEV ZA NOVO KOLO:

Janko Purkat, Milan Mesojedec, Boštjan Čarman, Samo Novak, Nevenka Kosec, Lado Virant, Anže Ružič, Tončka Strle, Cvetka Šušteršič, Alojzija Rode, Aleš Juvanc, Nataša Križan, Boštjan Gačnik, Silvana Cilenšek, Daniel Cilenšek, Simona Zorko

 

PD Krim

Aleš Juvanc – načelnik kolesarskega odseka

Povezave

PD Krim
FB PD Krim

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij