Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
3°C
-1°C
Deli
3958

Uspešno smo zabeležili občinski praznik

V petek, 17.03.2017 je bil za občino, predvsem pa za občane in vse nagrajence oz. prejemnike občinskih priznanj en lep in prijeten večer.

Prireditve ob praznovanju občinskega praznika in podelitve občinski priznanj se je poleg županov sosednjih občin udeležil tudi častni konzul Hašetmitske kraljevine Jordanije v Sloveniji Samir Amarin, ki je županu občine, Janezu Cimpermanu, na prireditvi podelili tudi posebno priznanje za uspešno sodelovanje.

To čarobnost večera so nam že takoj po uvodnem govoru župana na oder priplesali otroci iz oddelka Zajčki enote Studenček Vrtca Ig. V nadaljevanju pa še učenki OŠ Ig.

Sledilo je podeljevanje priznanj, ki so jih prejeli TD Kurešček, slikarka Zdenka Vinšek, predsednik Društva Zapotok Zlatko Usenik, gasilec Pavel Petrovčič, fantje iz Tomišlja, ki vsako leto ustvarjajo Tomišeljske jaslice, Ekipa pionirjev Gasilskega društva Iška Loka in pa podelili smo priznanja najboljši športnici, športniku in športni ekipi leta, to so bili Lara Janželj v šahu, Lovro Kramberger v karateju in rokometna ekipa mlajši dečki B, letnik 2004 in mlajši.

Sledil je nastop ŽPZ Perunike in v nadaljevanju še podelitev zlatih plaket, ki so jih dobila gasilska društva, ki letos praznujejo visoke jubileje in sicer 90 in 110 letnico delovanja ( PGD Brest, Golo, Kot Staje, Škrilje, Tomišelj in Vrbljene Strahomer) in pa Janez Modic za svoje aktivno delo v društvenih dejavnostih.

Zaključek večera pa so popestrile in navdušile dvorano Dinamitke iz muzikala Mamma Mia! Simona Vodopivec Franko, Alenka Godec in Damjana Golavšek. Prireditev pa ne bi bila tako uspešna, če ne bi bilo povezovalke Branke Božič, ki je s svojo toplino, sproščenostjo in srčnostjo povezovala prireditev.

Svojo redno letno razstavo je na prireditvi pripravilo Društvo žena in deklet na podeželju Ig, ki je tudi pogostilo udeležence prireditve.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij