Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Množično testiranje v Ljubljani

Občani občine Ig, lahko opravite hitro testiranje v  Ljubljani. Brezplačni presejalni test na SARS-CoV-2 s hitrim antigenskim testom, poteka v dvorani A na Gospodarskem razstavišču, Dunajska cesta 18, Ljubljana.


Prosimo vas, da redno spremljate objave na spletni strani ZD Ljubljana, pod zavihkom novice in obvestila. Posebej spremljajte ure in dneve testiranj.


Občani Iga, ki se želite testirati, s seboj prinesete osebni dokument in zdravstveno izkaznico, obvezno je nošenje zaščitne maske. Na lokaciji testiranja se izvede bris nosnožrelnega prostora. Obveščanje o rezultatu testa poteka preko SMS obvestila. Testiranje bo za prebivalce brezplačno. Na testiranje se zaenkrat ni potrebno naročiti.

Še vedno velja, da v kolikor imate simptome in znake okužbe covid-19 (prehlad, kašelj, vročina, izguba vonja, izguba okusa, prebavne težave) ostanite doma in se posvetujte z osebnim ali dežurnim zdravnikom po telefonu oziroma elektronski pošti in sledite prejetim navodilom. Več informacij na spletni strani 
ZD Ljubljana.

Oglejte si tudi