Logo MojaObčina.si

Horjul

DANES
15°C
-2°C
JUTRI
15°C
-2°C
2024

Vabljeni na 17. Samčev memorial

Športno društvo Extrem bo v soboto, 19. novembra 2016, znova pripravilo košarkarski praznik – 12 UR KOŠARKE V HORJULU. Prireditev bo letos že 17. potekala v spomin na Rudija Samca, začetnika športa v Horjulski dolini. Tekmovanje se bo odvijalo v športni dvorani osnovne šole Horjul, med seboj pa se bosta tradicionalno pomerili ekipi Mačkov (rojeni leta 1985 ali prej) in Zelencev (rojeni leta 1986 ali pozneje). Dogajanje bo popestril tudi zdaj že tradicionalni in zabavni ženski košarkarski dvoboj med ekipama Muc (rojene 1985 ali prej) in Zelenk (rojene 1986 ali pozneje).
Trenutni rezultat je 10 : 6 za Mačke in 3 : 1 za Muce. Bo lanskoletna dvojna zmaga starejših prekinjena ali se bo nadaljevala, na koga stavite letos? Žrebanje skupin bo v petek, 11. 11. 2016 ob 20.00 v pubu SportsHouse v Horjulu. Tam bodo vsi tekmovalci dobili brezplačno pijačo za dobrodošlico.   

Košarkarska borba se bo na dan prireditve odvijala od 8. pa vse do 20. ure. Obiskovalci in tekmovalci bodo zatem uživali v vsakoletnem zabavnem spremljevalnem programu – ob metanju trojk in družinskem metu. Ob 20.30 bo sledila ženska košarkarska tekma, prireditev pa se bo zaključila z zvezdniškim finalom ALL STAR. Pomerilo se bo deset najboljših igralcev iz obeh skupin.

Seveda tudi letos organizatorji pripravljajo presenečenje, ki pa naj zaenkrat ostane še skrivnost. :)

To ni le košarka, temveč tudi druženje več generacij!

Vsi željni igranja košarke se lahko prijavite pri Maši Zupančič po tel. 040 506 700 ali preko e-pošte: masa.zelena@gmail.com. Prijavnina za moške je 10 evrov na osebo in vključuje majico, bon za pico in pijačo ob žrebanju. Prijavnina za ženske je 5 evrov na osebo in vključuje majico in pijačo ob žrebanju. Vabljeni!

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!