Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
13°C
10°C
Oceni objavo

Rekreativno rolanje in otroški živžav

Konec oktobra, natančneje v soboto, 28. 10., je v prenovljeni športni dvorani v športnem parki Horjul potekal zabavno-športni dogodek, namenjen otrokom in staršem, da se spoznajo s prenovljenim objektom, ki je na voljo za uporabo tako za športne aktivnosti kot tudi za zabavo.
Obiskovalci so tako lahko uživali pod povsem prenovljeno streho dvorane in preizkusili, kako dobro tečejo rolerji po novi podlagi, ki so jo položili in tudi uspešno preizkusili horjulski inline hokejisti. Dogodek je trajal od 15. do 19. ure. Posebno veselje za otroke so predstavljala tri napihljiva igrala, ki so jih postavili pri podjetju napihljivcki.si. Plezanje in dričanje po napihljivčkih z različnimi tematskimi motivi (živalski vrt, samorog in tačke na patrulji) pa ni bila edina aktivnost. Za animacijo na rolerjih je bilo poskrbljeno tudi pod strokovnim vodstvom. Na drugi polovici igrišča je namreč športnica Lea Smrtnik poskrbela za animacijo otrok z rolanjem in športnimi igrami.

S prenovljenim objektom tako zdaj vsakodnevno poteka kvalitetna vadba raznovrstnega programa. Od inline hokeja, športne vzgoje otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport, do raznovrstne rekreacije. Prav tako se v dvorani znova odvijajo tekme inline hokeja v vseh kategorijah.

 

Peter Kavčič

Foto: občinski arhiv

Oglejte si tudi