Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Kar devet ekip na turnirju v malem nogometu

Konec aprila je v Horjulu potekal turnir v malem nogometu, ki so ga prizadevni člani ŠD Žažar organizirali že šesto leto zapored. Slavila je ekipa Ključavničarstvo Kunc.

Predsednik društva Janez  Jazbar: »V Športnem društvu Žažar se že kar nekaj let ukvarjamo tudi z igranjem malega nogometa, tako da se ekipa udeležuje turnirjev po sosednjih krajih. Cilj organizacije takega turnirja je, da pripeljemo kvaliteten mali nogomet tudi v občino Horjul, za kar imamo v športni dvorani v Horjulu odlične pogoje. Tako lahko igralci in gledalci uživajo igranju in druženju pri tej športni aktivnosti. 17. marca 2018 je Športno društvo Žažar organiziralo turnir v malem nogometu v Športni dvorani v Horjulu, katerega so se udeležile ekipe iz občine gostiteljice in sosednjih občin.«

Organizacija takšnega turnirja je precejšen zalogaj saj je trajal kar devet ur in terja veliko predanost športu in seveda dobro voljo, ki pa jo v ŠD Žažar ne manjka. Ekipe so najprej tekmovale v skupinah, nato pa na izpadanje do končne uvrstitve. Prve tri uvrščene ekipe so prejele pokale, najboljši igralec, strelec in vratar pa še dodatna priznanja.

Rezultati turnirja v malem nogometu:1. mesto ekipa Ključavničarsto Kunc, 2. mesto ŠD Lipa, 3. mesto OK Matija. Priznanje za najboljšega igralca turnirja je prejel: Nejc Kunc, za najboljšega strelca je bil proglašen Matic Jereb, med vratarji pa se je najbolje izkazal Nejc Berzelak.

Besedilo: Peter Kavčič, foto: arhiv ŠD Žažar

Oglejte si tudi