Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Horjul
DANES
22°C
12°C
JUTRI
21°C
11°C
Oceni objavo

Dinamiti neporaženi v zaključne boje letošnjega prvenstva

Konec januarja in v prvi polovici februarja je bilo kljub mrazu zunaj na igriščih zelo vroče. Ekipe, ki zastopajo barve Horjula, so se srčno borile in dokazale, da se v športnem parku Horjul igra zelo dober inline hokej.

No, a tako kot povsod v življenju tudi v hokeju včasih ne gre vse gladko. To je izkusila ekipa TNT, kjer se kalijo mladi fantje in pripravljajo na zahteve članskega hokeja. V petek, 20. januarja, se je naša ekipa TNT-ja pomerila z ekipo HK Brezovica. Tekma je bila točkovno zelo pomembna za obe ekipi. Z golom Koširja so naši povedli že v 27. sekundi tekme, a so Brezovčani hitro stopili na plin in do polčasa zadeli trikrat. V drugem polčasu so se TNT-jevci trudili na vse načine, ampak so bili Brezovčani premočni nasprotnik in zmagali z rezultatom 7:3. Že teden dni kasneje se je ekipa TNT-ja pomerila z novinci v ligi, z ekipo Flying Bulls. Tekma je bila trda in napeta od prve minute naprej. Prvi polčas se je končal z rezultatom 1:1, v drugem pa smo bili priča pravim dvobojem s pestmi. Zaradi pretepa so sledile izključitve na obeh straneh, ki so jih bolje izkoristili nasprotniki in na koncu zmagali z rezultatom 5:1. Ekipo TNT-ja do konca rednega dela prvenstva čaka še ena tekma, nato sledijo izločitveni boji.

Povsem drugače je pri naši prvi ekipi HK Dinamiti. Ti so se v petek, 3. februarja,         pomeri z lanskoletnim nasprotnikom v finalu, ekipo GTB Jesenice. Dinamiti so se na prav to tekmo dolgo in dobro pripravljali, kar se je več kot očitno pokazalo tudi na terenu. Naši Dinamiti so igrali dobro od prve minute naprej. Na tekmi je blestel domači kapetan Lončar, ki je bil odlično razpoložen in je zadel trikrat ter svojo ekipo popeljal do prepričljive zmage s končnim rezultatom 7:4. 

Ekipa Dinamitov je trenutno še edina neporažena ekipa v državnem prvenstvu, do konca rednega dela pa jo ločijo še 3 tekme.

V soboto, 11. februarja, so se naši najmlajši hokejisti pomerili na igralnem dnevu v hrvaškem Karlovcu. Dinamiti so nastopili v starostnih kategorijah U9, U11 in U13. Dan kasneje pa se je ekipa U16 odpravila na gostovanje v Trst, kjer so se pomerili z domačini Edera Trieste. Tekmo so dobili naši fantje. Po besedah trenerjev so si zmago priborili z borbeno in dobro igro.

Mednarodno tekmovanje za mlajše selekcije v Horjulu

V začetku marca, natančneje v soboto, 4. 3., bo v Horjulski dvorani potekal tekmovalni dan mlajših selekcij. Dan se bo začel v dopoldanskih urah in trajal do poznega popoldneva. Na turnirju se bodo pomerile ekipe iz kar treh različnih držav v starostnih kategorijah U9, U11, U13 in U16. Vsi ljubitelji hokeja in športa ste vljudno vabljeni, da pridete spodbujat naše mlade športnike.

 

Besedilo in foto: Peter Kavčič

Oglejte si tudi