Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Horjul
DANES
22°C
12°C
JUTRI
21°C
11°C
Oceni objavo

Dan horjulske odbojke

Spet je leto naokrog in odbojkarji smo se 26. januarja ponovno srečali na parketu dvorane OŠ Horjul. Tokrat že petič po vrsti. Letos je turnir potekal z nekaj manj udeležbe, a je bil namen športnega dneva vseeno dosežen. Tekmovalni naboj je bil prisoten v vseh ekipah in to se je pokazalo tudi na igrišču. V ženski konkurenci so največ znanja pokazale punce iz ekipe Podolnica, ki so po nekaj letih tokrat le uspele osvojiti turnir. Na prvi tekmi so bile boljše od ekipe SPN, na drugi še od Vrzdenčank. Drugo mesto je osvojila ekipa SNP, ki jo mimogrede sestavljajo v večini Horjulke, ki so bile uspešnejše od ekipe iz Vrzdenca, ki je tako zasedla tretjo mesto.

V moški konkurenci sta tokrat turnir odprli ekipi iz Ljubgojne in Zaklanca. Uspešnejši so bili Zaklančani, a je bil odpor Ljubgojne kar konkreten. Ljubgojna je nato klonila še proti Vrzdenčanom in jasno je bilo, da bodo tokrat osvojili tretje mesto. Tako rekoč finale sta nato igrali še ekipi Vrzdenca in Zaklanca. Vrzdenčani so bili v prvem setu boljši, nato so drugega osvojili Zaklančani. Tretji set je začela bolje ekipa iz Zaklanca, a so Vrzdenčani uspeli potek tekme obrniti v svojo korist in osvojili turnir še petič zapored. Po končanem turnirju so na parket stopili še igralci KINGA. Tukaj je bil letos še posebej velik odziv. Očitno se je poznalo, da je bilo nekoliko manj tekem, pridružili pa so se tudi nekateri gledalci. Na koncu sta največ spretnosti, hitrosti in natančnosti pokazala Matic iz ekipe Zaklanec in Špela iz ekipe Podolnica. Sledila je podelitev priznanj najboljšim in nato še servis na zaboj piva. Tudi tokrat je bil najbolj natančen Peter Hribernik, ki je ponovno osvojil to "pivsko" nagrado kot že nekajkrat pred tem.

Zahvalo dolgujemo predvsem občini za dvorano in Aljažu za pokale. Seveda gre zahvala tudi vsem ostalim, ki ste kakorkoli pomagali pri izpeljavi turnirja. Upamo, da bo naslednje leto manj poškodb, več volje in da se ponovno zberemo v večjem številu, tako kot pretekla leta. Se vidimo!

 

ŠD Vrzdenec, Uroš Mrzlikar

Oglejte si tudi