Logo MojaObčina.si

Horjul

DANES
-1°C
-2°C
JUTRI
1°C
-3°C
Deli

Pohod v počastitev praznika občine

Leto je okoli in v počastitev praznika naše občine organiziramo pohod po področju naše občine. Predvidena relacija je sicer običajna, se pravi: Horjul - Korena - Kožljek - Zanožje - Vrzdenec - Žažar - Žažarsko Gradišče - Masarija - Lesno Brdo - Podolnica - Prosca - Horjul in je dolga približno 30 km ali skupaj za 11 ur hoje s postanki.

 

Pohod je namenjen za vse in vsak lahko prehodi tudi le del trase, glede na svoje sposobnosti.

Lahka pot je, za katero je potrebna lahka pohodna obutev, oblačila glede na razmere pa seveda priporočamo pohodne palice in seveda obvezno dobro voljo. Ob poti bomo na nekaj mestih organizirali napitke in malico nekje v zadnjem delu.

Pohod bo v nedeljo 12. junija v vsakem vremenu. Odhod bo iz Občinskega trga 1 (občina Horjul) ob 6:30prijave pa zbiramo isti dan od 6. ure dalje.

 

======================================================

Napovedujemo dogodke:

25.-29. junij               Planinski družinski tabor  - planina Kuhinja

3. julij                        Olševa

16. julij                      Amariana


======================================================

Na naših spletnih straneh si oglejte prijetna  doživetja, smo jih opravili skupaj na <http://pd-horjul.si/slike_vstop.htm>.

 

=====================================================

Poleg predvidenih dejavnosti iz društvenega plana vas vabimo, da se udeležite še drugih naših dejavnosti, kot so:
- Lazarji
- planinski krožek
- varstvo narave
- urejanje planinskih poti
- Metrel pohodniki

 

Pridružite se nam, seveda pa povabite svojce, prijatelje in znance, da se nam pridružijo <http://www.pd-horjul.si/>.

 

UO društva je sklenil, da preidemo na prispevanje članarine preko UPN naloga neposredno na TRR društva. V običajni pošti, ki ste jo člani prejeli je priložen obrazec in navodilo za izračun prispevka članarine. Prispevek boste nakazali in s potrjenim odrezkom ter izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo, ki jo zahteva naša krovna Planinska zveza prišli v pisarno, kjer dobite markice, zavarovalne kartončke ter potrdilo o prejetem prispevku.

Novi člani, ki se želijo prvič včlaniti v naše društvo, naj sporočijo naslov, da jim pošljemo materiale. Iz prejetega obvestila Poštne banke je premalo razvidno na koga se prispevek nanaša, vseh pa tudi ne poznamo. pa vas zato prosimo, da se zglasite v naši planinski pisarni in uredimo članarino do konca.

 

Elektronski poštni predal <info@pd-horjul.si>.je namenjen, da nam sporočate vtise, kot tudi pripombe, predloge, mnenja na delovanje našega društva, na urejenost poti, na minule akcije ali za nove dejavnosti.

 Pojdite z nami
PLANINSKO DRUŠTVO HORJUL

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij