Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Javni razpis za sofinanciranje malih komunalnih čistilnih naprav v letu 2017

Objavljamo Javni razpis za sofinanciranje malih komunalnih čistilnih naprav na območju Občine Horjul v letu 2017.

 

Sofinanciranje:
Sofinancira se nakup in vgradnja MKČN, velikosti od 4 PE do 50 PE, za stanovanjske objekte, ki niso predvideni za priključitev na javni kanal.

 

Višina sofinanciranja:
Sofinancira se do 20 % upravičenih stroškov nakupa, montaže, postavitve ter stroškov prvega zagona z nastavitvijo parametrov oz. največ 200 €/PE, pri čemer PE določa zmogljivost čistilne naprave, 1 PE pomeni onesnaženje, ki ga dnevno povzroči ena oseba.

 

Rok zaprtja razpisa:
Razpis je odprt do porabe sredstev, oziroma najkasneje do 31.12.2017. V primeru predčasnega zaključka, bosta datum in ura zaprtja razpisa objavljena na spletni strani občine.

 

Dodatne informacije:
Na spletnih straneh Gospodarske zbornice Slovenije je objavljen seznam MKČN, ki imajo certifikat oz. listino o skladnosti izdelka. Seznam se sproti dopolnjuje. Lahko se odločite tudi za vgradnjo MKČN, ki ni na seznamu, vendar mora zadostovati vsem standardom navedenim v razpisu.

Za MKČN do 50 PE se ustreznost obratovanja ugotavlja z izvedbo poročila o prvih meritvah oziroma poročila o pregledu MKČN ali z analiznim izvidom opravljenih meritev. Več na spodnji povezavi podjetja Vodovod - Kanalizacija.

 

Informacije glede vključenosti na javni kanal lahko uporabniki pridobijo na občini.

Razpisna dokumentacija z obrazci
Obrazec - vloga za izdelavo
Seznam MKČN
JP Vodovod - Kanalizacija

Oglejte si tudi