Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
19°C
JUTRI
34°C
20°C
Oceni objavo

Vabljeni na koncert Horjulskega kvinteta

Smo Horjulski kvintet, svež ansambel iz Horjula in okolice in v mesecu februarju prirejamo svoj prvi samostojni koncert. Horjulski kvintet sestavljamo Nejc Kunej na klarinetu, brata Anže in Miha Trček na trobenti in harmoniki, Nejc Velkavrh na kitari, Gašper Čepon na kontrabasu in baritonu, da pa vse še lepše zveni, za piko na i poskrbita naša pevca, Petra Kogovšek in Job Jerala.

Delujemo nekaj več kot leto dni in v tem času smo uspešno odigrali kar nekaj nastopov in z ljudmi, ki nas poslušajo, ustvarili mnogo lepih spominov. Ker bi se radi še malo bolje predstavili in se vam obenem zahvalili za vso podporo, smo se odločili, da pripravimo naš 1. samostojni koncert, ki se bo zgodil 24. 2. 2024, v dvorani Prosvetnega doma v Horjulu.

Pripravljamo lep večer poln slovenske narodnozabavne glasbe velikih slovenskih ustvarjalcev, ki bi se jim s tem koncertom želeli tudi pokloniti. Na odru nam bodo družbo delali tudi člani ansambla Maxi. Vabljeni vsi, ki nas že poznate pa seveda tudi tisti, ki bi nas želeli spoznati.


Horjulski kvintet

Oglejte si tudi