Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

POLETNI VKLOP 2022

Tudi za otroke iz Občine Horjul

Občina Horjul tudi v letu 2022, za otroke iz njihove občine, sofinancira počitniško varstvo »Poletni Vklop«, ki poteka v juliju in avgustu na Vrhniki.

Poleg tega, da Poletni vklop nudi rešitev za poletno varstvo mlajših otrok, je projekt Zavoda Ivana Cankarja Vrhnika zasnovan tako, da so otroci skozi celo poletje čim bolj aktivni, se zabavajo in skozi nepozabne dogodivščine sklenejo čim več novih prijateljskih vezi.

Poletni Vklop 2022 bo potekal med 4. julijem 2022 in 25. avgustom 2022, vsak delovni dan med 6.30 in 16.30. Poletni Vklop bo potekal na dveh različnih lokacijah (Telovadnica pri OŠ Antona Martina Slomška in Telovadnica Partizan), kamor bodo prijavljeni otroci razporejeni glede na njihovo starost.

Občina Horjul, kot je to že stalna praksa, pokrije del stroškov. Predviden strošek staršev za varstvo otrok iz občine Horjul bo znašal 5,00 EUR na dan. Starši lahko svojega otroka prijavite na kosilo, ki se plača dodatnih 5,00 EUR. Starši pokrijejo tudi stroške kopalnih izletov, ki potekajo ob četrtkih.

NOVOST: Starši morajo otroka prijaviti za varstvo in kosilo vsak teden posebej. Prijave bodo odprte od srede, od 9. ure, do petka, do 12. ure, za prihodnji teden do zapolnitve mest. Skupni znesek bodo starši poravnali na INFO točki ob prihodu (v ponedeljek zjutraj). Za prvi teden bodo prijave odprte od srede, 29. junija 2022, od 9. ure, do petka, 1. julija 2022, do 12. ure.

Več informacij je na voljo na spletni strani poletnivklop.si ter Facebook strani Poletni Vklop.

Občina Horjul

Oglejte si tudi